Home / Γαλλικά / Προσλήψεις ΠΕ05 / Διαγωνισμός για αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτές (ξένων γλωσσών κ.α.) στην Κύπρο

Διαγωνισμός για αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτές (ξένων γλωσσών κ.α.) στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε: 12:27 μμ Αύγουστος 8th, 2013  


cyprus

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού διενεργεί διαγωνισμό για την Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές, που αφορούν στη διδασκαλία ειδικών θεμάτων στα Ενιαία Ολοήμερα Σχολεία.

Αντικείμενο της Σύμβασης αποτελεί η Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τη Διδασκαλία στο πρόγραμμα: «Διδασκαλία ειδικών θεμάτων στα Ενιαία Ολοήμερα Σχολεία». Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις απαιτήσεις του διαγωνισμού θα ενταχθούν σε μητρώο, από το οποίο δύνανται να κληθούν να διδάξουν στο πιο πάνω αναφερόμενο πρόγραμμα στα εξής θέματα για διδασκαλία:

1. Αγγλικά

2. Γαλλικά

3. Ζωγραφική

4. Θέατρο

5. Μουσική

6. Γενικές Αθλοπαιδιές

7. Καράτε

8. Αντισφαίριση

9. Επιτραπέζια Αντισφαίριση

10. Αντιπτέριση (Μπάτμιντον)

11. Ταε Κβο Ντο

12. Χορός

13. Μπαλέτο

14. Ρυθμική Γυμναστική

Συγκεκριμένα, αντικείμενο της Σύμβασης αποτελεί:

1. Η διδασκαλία ή προσφορά υπηρεσιών σύμφωνα με το περιεχόμενο και το χρονοδιάγραμμα του κάθε μαθήματος.

2. Η εφαρμογή των κανονισμών λειτουργίας των Ενιαίων Ολοήμερων Σχολείων, όπως αυτοί ορίζονται από τους ευρύτερους κανονισμούς λειτουργίας των σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

3. Η ετοιμασία και υποβολή δεκαπενθήμερου ή μηνιαίου προγραμματισμού στο Διευθυντή/Διευθύνοντα του ΕΟΣ.

4. Οι ενδιαφερόμενοι θα υπόκεινται σε έλεγχο όσον αφορά στα καθήκοντά τους σχετικά με το διδακτικό τους έργο από το διευθυντή/διευθύνοντα του Σχολείου, αλλά και από τον οικείο επιθεωρητή του σχολείου ή υπεύθυνο επιθεωρητή των Ολοήμερων Σχολείων. Σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο θα υποβάλλεται γραπτή έκθεση στον επιθεωρητή των Ολοήμερων Σχολείων, από το διευθυντή/διευθύνοντα του σχολείου μέσω του οικείου επιθεωρητή, ο οποίος θα κρίνει κατά πόσο ο ενδιαφερόμενος πρέπει να τύχει επιθεώρησης και αξιολόγησης από τριμελές κλιμάκιο, το οποίο θα ορίζει η Αρμόδια Αρχή.

5. Η επίβλεψη εργασιών χωρίς επιπρόσθετη αμοιβή.

6. Η παράδοση των εγγράφων στους κατά τόπους υπευθύνους.

7. Η τήρηση χρονοδιαγραμμάτων όπως αυτά καθορίζονται (π.χ. παράδοση εντύπων).

8. Η ευθύνη προστασίας και ασφάλειας των χώρων στους οποίους διεξάγονται τα προγράμματα καθώς και της υλικοτεχνικής υποδομής των χώρων αυτών.

9. Ο χειρισμός θεμάτων που πιθανόν να προκύψουν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

10. Συμμετοχή σε σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες που διοργανώνονται στα πλαίσια του προγράμματος.

11. Η ευθύνη προστασίας και ασφάλειας των εκπαιδευομένων στους χώρους διεξαγωγής του προγράμματος

12. Εκτέλεση αναγκών του προγράμματος ή / και των σχολικών μονάδων με βάση τις οδηγίες των υπεύθυνων.

13. Οι Ανάδοχοι καλούνται να πληρώνουν τις Κοινωνικές τους Ασφαλίσεις οι ίδιοι. 14. Δεν Υπάρχει πρόνοια για 13ο μισθό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η σύμβαση θα υπογράφεται ξεχωριστά με το κάθε άτομο που κρίνεται με ως δικαιούχος και η διάρκεια θα είναι ανάλογη με το αντίστοιχο πρόγραμμα που θα ορίζει η συμφωνία. Το ύψος της εκτιμημένης αντιμισθίας για την αγορά υπηρεσιών από τους δικαιούχους ανά ώρα διδασκαλίας – περίοδο (διάρκεια 40΄), ανέρχεται στα €23,92.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν: Α) Εκπαιδευτικοί Μέσης Εκπαίδευσης (Αγγλικών, Γαλλικών, Φυσικής Αγωγής, Τέχνης, Μουσικής, Θεατρολογίας). Β) Εκπαιδευτικοί Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δάσκαλοι με δεύτερο πτυχίο ή μεταπτυχιακό στο ειδικό θέμα). Γ) Εκπαιδευτές (Χορού, Μπαλέτου, Ρυθμικής Γυμναστικής, Καράτε, Ταε Κβο Ντο)

*Στην κατηγορία Εκπαιδευτές δεν προαπαιτείται πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος τους το αργότερο μέχρι τη 23/08/2013 και ώρα 12:00 στο κιβώτιο προσφορών της Αναθέτουσας Αρχής στη διεύθυνση Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία, στον 4 όροφο του Κτηρίου Α΄ ή να αποστέλλεται στην Αναθέτουσα Αρχή με συστημένη ταχυδρομική επιστολή, η οποία θα πρέπει, με ευθύνη του ενδιαφερόμενου, να παραληφθεί από την Αναθέτουσα Αρχή μέχρι την τελευταία προθεσμία υποβολής προσφορών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: 1) https://www.eprocurement.gov.cy https://www.moec.gov.cy 2) στην Υπηρεσία Ολοήμερων Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στα τηλέφωνα 22809543 και 22800795 (ωράριο δημόσιας υπηρεσίας).


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

15.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών ως το 2021

5.250 μόνιμοι διορισμοί στη Γενική Εκπαίδευση – 15.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών ως ...