Home / HEADER-NEWS / ΑΣΠΑΙΤΕ – Πληροφορίες για το ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης

ΑΣΠΑΙΤΕ – Πληροφορίες για το ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης

Δημοσιεύτηκε: 9:03 πμ Αύγουστος 28th, 2013  


aspaite2-6

Η Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) ανακοινώνει ότι η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) θα γίνει περί το τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου ενώ τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου 2013.

Προκειμένου να απλοποιηθεί η διαδικασία επιλογής υποψηφίων, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά. Παράλληλα (και με στόχο την παροχή ευκαιρίας συμμετοχής στο Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. σε όσο το δυνατόν περισσότερους υποψηφίους) θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των εισαγομένων και η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με ηλεκτρονική κλήρωση.

Επισημαίνεται ότι φέτος θα περιλαμβάνονται στους υποψηφίους όλες οι ειδικότητες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ χωρίς τις ποσοστώσεις των προηγούμενων ετών.

Επιπλέον προγραμματίζεται να λειτουργήσουν ειδικά τμήματα για μόνιμους εκπαιδευτικούς. Προγραμματίζεται εκτός από την Αθήνα, το Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. να λειτουργήσει και στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Σάπες, Ρόδο, Μυτιλήνη και Κοζάνη (στις δύο τελευταίες, για πρώτη φορά, φέτος).

https://www.e-dimosio.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...