Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / «Ο πιο καλός… καθηγητής, ο Υπουργός Παιδείας, παραδίδει το καλύτερο μάθημα απαξίωσης του δημόσιου σχολείου και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

«Ο πιο καλός… καθηγητής, ο Υπουργός Παιδείας, παραδίδει το καλύτερο μάθημα απαξίωσης του δημόσιου σχολείου και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Δημοσιεύτηκε: 9:41 πμ Ιούλιος 11th, 2013  


sxoleio

«Ο πιο καλός… καθηγητής, ο Υπουργός Παιδείας, παραδίδει το καλύτερο μάθημα απαξίωσης του δημόσιου σχολείου και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σχετικά με την κατάργηση ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ και την απόλυση χιλιάδων εκπαιδευτικών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Υπουργός Παιδείας αποδεικνύεται ο καλύτερος… καθηγητής στο μάθημα της απαξίωσης της Δημόσιας Παιδείας. Μετά την «ανασυγκρότηση» της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τώρα ήρθε και η σειρά της Δευτεροβάθμιας.

Αποφασίζουν την κατάργηση τριών τομέων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ και την ταυτόχρονη απόλυση χιλιάδων καθηγητών, αδιαφορώντας για τους μαθητές που μένουν ξεκρέμαστοι, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζονται να καταθέσουν σχέδιο νόμου για την αναβάθμιση του Νέου Τεχνολογικού Λυκείου. Η υποκρισία περισσεύει.

https://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=2964

Η λογική του παραλόγου και της άκαμπτης και αδιάλλακτης πολιτικής, που καθορίζεται μόνο από τα νούμερα, συνεχίζεται και σαρώνει τα πάντα. Οι ανθρωποθυσίες στο βωμό των μνημονίων και της τρόικας δεν έχουν τέλος».


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...