Home / Featured / Κε Καθηγητά … μου φέρνετε την πάπια;

Κε Καθηγητά … μου φέρνετε την πάπια;

Δημοσιεύτηκε: 12:19 μμ Ιούλιος 20th, 2013  


P3050652[4]

Άδωνις: Χρειαζόμαστε εργαζομένους με πτυχία

Έτοιμοι τώρα να βαφτίσουν τραυματιοφορείς και νοσηλευτές τους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς!!!

ΑΝΟΙΞΑΜΕ και σας περιμένουμε φαίνεται να λέει n ηγεσία του υπουργείου Υγείας στους καθηγητές των τεχνικών λυκείων, των οποίων οι ειδικότητες καταργούνται με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και πλέον τίθενται σε διαθεσιμότητα. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μετά τους μηχανοδηγούς του ΟΣΕ που το 2010 βαπτίστηκαν εν μια νυκτί βοηθοί νοσοκόμοι και τραυματιοφορείς προκειμένου να πιάσουν δουλειά στα Κέντρα Υγείας, σε νοσοκομεία και προνοιακά ιδρύματα, τώρα το ΕΣΥ θα αποκτήσει και καθηγητές καλλιτεχνικών, μουσικής και γαλλικών.

Επίσης, το υπουργείο Υγείας ανοίγει τις πόρτες του σε γυμναστές και καθηγητές θεατρικών σπουδών! Εάν τώρα διερωτάστε τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί στο ΕΣΥ, τότε σκεφτείτε λίγο τι είχε πει ο Αϊνστάιν: Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση ! Αυτό φαίνεται να είχε στο μυαλό και ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, όταν ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου χρειαζόμαστε εργαζομένους με πτυχία από το υπουργείο Παιδείας , απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στους εργαζομέ νους, οι οποίοι αποτελούν πλέον τη νέα δεξαμενή προσωπικού των δημοσίων υπάλληλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι από τους περίπου 2.500 εκπαιδευτικούς των 46 ειδικοτήτων που καταργούνται, αρκετοί θα μπορούσαν να απορροφηθούν στον τομέα της υγείας, αφού έχουν σπουδάσει νοσηλευτική, πληροφορική (σ.σ.: όλα τα νοσοκομεία έχουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές), ενώ άλλοι είναι φαρμακοποιοί, χειριστές ιατρικών μηχανημάτων, φυσιοθεραπευτές, ακτινολόγοι.

ΔΟΕ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...