Home / Featured / Ηλεκτρονική κάρτα ελέγχου παρουσίας των εκπαιδευτικών από τον Σεπτέμβριο σε όλα τα σχολεία

Ηλεκτρονική κάρτα ελέγχου παρουσίας των εκπαιδευτικών από τον Σεπτέμβριο σε όλα τα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: 9:10 μμ Ιούλιος 13th, 2013  


karta

Ηλεκτρονική κάρτα εγκαθιστά το Yπουργείο Παιδείας σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο για να ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευτικών. «Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιος εργάζεται, που και πόσο», δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος αναφέρει ότι οι περιπτώσεις εκπαιδευτικών εκτός τάξης είναι πολύ λίγες και δεν μπορούν να στιγματίζουν τους Έλληνες εκπαιδευτικούς.

Τον Σεπτέμβριο σημειώνει θα προωθηθούν οι μετατάξεις 4.933 εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Προαναγγέλει αλλαγές για τους αποσπασμένους στο υπουργείο και τα Δημόσια ΙΕΚ καθώς όπως σημειώνει, «έχουν επιλεγεί χωρίς κριτήρια».

Διαβεβαιώνει ότι παρά την κατάργηση ειδικότητων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ οι 13.165 μαθητές της σχολικής χρονιάς 2012-2013 που έχουν επιλέξει αυτές τις ειδκότητες «θα ολοκληρώσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους».

https://www.zougla.gr

…………………………………………………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την τοποθέτηση συστήματος  ηλεκτρονικής κάρτας σε όλα τα σχολεία από τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο υπουργός  Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

«Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το  υπουργείο Παιδείας ποιος εργάζεται, πού και πόσο», είπε χαρακτηριστικά (Έθνος),  προσθέτοντας πάντως ότι αποτελούν μειοψηφία οι περιπτώσεις καθηγητών που δεν  είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους, ωστόσο, όπως είπε, στιγματίζουν το σύνολο της  εκπαιδευτικής κοινότητας.
Ο  ίδιος σημειώνει ότι τον Σεπτέμβριο θα προωθηθούν οι μετατάξεις 4.933  εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια  εκπαίδευση.
Προαναγγέλλει δε αλλαγές για τους αποσπασμένους στο  υπουργείο και στα δημόσια ΙΕΚ, οι οποίοι – όπως είπε – «έχουν επιλεγεί χωρίς  κριτήρια».
alfavita.gr
……………………………………………………………………………………………
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Θα βάλουν ηλεκτρονικές κάρτες για να ελέγχουν αν οι καθηγητές πάνε στο σχολείο.Όπου αν κάποιος καθηγητής δεν πάει για μάθημα, σε 5 λεπτά το έχει μάθει και ο περιπτεράς της γειτονιάς.Απ” ότι φαίνεται, κανάς κολλητός του Σαμαρά από Καλαμάτα, που βγάζει συστήματα με ηλεκτρονικές κάρτες, θα έχει ανάγκη από κανά ψιλό

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...