Home / Featured / 200 εκπαιδευτές εκπαιδευτών ενηλίκων

200 εκπαιδευτές εκπαιδευτών ενηλίκων

Δημοσιεύτηκε: 12:27 μμ Ιούλιος 19th, 2013  


eap

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου 10 με τίτλο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΠ7» και «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΠ8», οι οποίες έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (ΕΠΕΔΒΜ) του ΕΣΠΑ (2007-2013), στους Άξονες Προτεραιότητας 7 & 8 με MIS 375686 & 375687 αντίστοιχα και οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν Πρόταση για ανάθεση έργου σε 200 εκπαιδευτές εκπαιδευτών ενηλίκων.

Οι υποψήφιοι, για να υποβάλλουν Πρόταση, θα πρέπει απαραιτήτως να είναι ενταγμένοι στο Υπομητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ (=Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) – πρώην Υπομητρώο Εκπαιδευτών Εκπαιδευτών του ΕΚΕΠΙΣ. Η επιλογή των εκπαιδευτών θα γίνει με βάση την διαθεσιμότητά τους και τις χωροταξικές ανάγκες της υλοποίησης του Υποέργου 10. Οι εν λόγω εκπαιδευτές μετά από εκπαίδευση διάρκειας 30 διδακτικών ωρών (22 ώρες εξ αποστάσεως
και 8 ώρες σε μία συνάντηση), θα αναλάβουν να εκπαιδεύσουν τους εκπαιδευτές των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης των Δήμων στο πλαίσιο του Υποέργου 10 των παραπάνω Πράξεων.

Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα έχουν χρονική διάρκεια δύο–τρεις (2-3) μήνες ανάλογα με τις ανάγκες υλοποίησης της εκπαίδευσης και με δυνατότητα υπογραφής νέας μέχρι την λήξη των πράξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη φόρμα της Πρότασης στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. [www.eap.gr => Ανακοινώσεις => Διακηρύξεις-Προκηρύξεις => Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ανάθεση έργου σε 200 εκπαιδευτές εκπαιδευτών ενηλίκων (Πράξεις: Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Υποέργο: 10)] και να την αποστείλουν στο Παράρτημα του ΕΑΠ (παρακάτω διεύθυνση) με συστημένη επιστολή από 19/07/2013 έως και 29/07/2013(σφραγίδα ταχυδρομείου) ως εξής:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 23
11743 – ΑΘΗΝΑ
Υπόψη κας Ελένης Μεταξάκη
(Υποβολή Πρότασης για 200 εκπαιδευτές εκπαιδευτών ενηλίκων)

Η Πρόταση χρειάζεται να συνοδεύεται απαραιτήτως με τρία (3) δικαιολογητικά:1. Βιογραφικό Σημείωμα
2. Έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ένταξη στο Υπομητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ (=Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) – πρώην Υπομητρώο Εκπαιδευτών Εκπαιδευτών του ΕΚΕΠΙΣ.
3. Υπεύθυνη Δήλωση για τη γνησιότητα των υποβληθέντων δικαιολογητικών και την ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται στο Βιογραφικό Σημείωμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα σχετικά αποτελέσματα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π.: www.eap.gr => Αρχική Σελίδα => πλαίσιο “Δι@ύγεια” => Ανά Είδος Απόφασης => Πίνακας Επιτυχόντων, Διοριστέων, Επιλαχόντων => Έγκριση πρακτικού επιλογής για ανάθεση έργου σε 200 εκπαιδευτές εκπαιδευτών ενηλίκων (Πράξεις: Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Υποέργο: 10).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας:
– 2610.367636 (για διευκρινίσεις σχετικές με την υποβολή υποψηφιότητας)
– 210.7211522 (για πληροφορίες σχετικές με τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης).


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...