Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 06/08/2021, 00:30


Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / ΟΛΜΕ – Όχι στις υποχρεωτικές μετατάξεις, τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις – Συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, Δευτέρα 8/7/13 στις 12.30 μ.μ.

ΟΛΜΕ – Όχι στις υποχρεωτικές μετατάξεις, τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις – Συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, Δευτέρα 8/7/13 στις 12.30 μ.μ.

Δημοσιεύτηκε: 7:14 μμ Ιούλιος 6th, 2013  


olme2

Η κυβέρνηση και η τρόικα προχωρούν στην υλοποίηση των συμφωνιών τους για τις χιλιάδες υποχρεωτικές μετατάξεις και διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών (αλλά και άλλων εργαζομένων στο δημόσιο) που θα οδηγήσουν σε απολύσεις για να συμπληρωθεί ο κατάλογος της ντροπής. Και αυτές οι  χιλιάδες απολύσεις έρχονται να προστεθούν στις 10.000 απολύσεις αναπληρωτών.

Όμως τα σχολεία χρειάζονται εκπαιδευτικούς και δεν μπορεί να λειτουργήσουν με πάνω από 20.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς (αν υπολογίσουμε και τις χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις που δεν θα αναπληρωθούν) το Σεπτέμβρη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν τη  Δευτέρα  8/7/13 στις 12.30 μ.μ. στην Πλ. Καραϊσκάκη

(στάση μετρό Μεταξουργείο)

στο συλλαλητήριο που οργανώνεται με συμμετοχή και της ΑΔΕΔΥ, για να δώσουμε άμεση απάντηση.

Επίσης καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ, σε συνεννόηση με τους αιρετούς στα ΠΥΣΔΕ να οργανώσουν τις επόμενες ημέρες διαμαρτυρίες στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να καταστρέφει άλλο το δημόσιο σχολείο και να εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς. Κοινό μέτωπο όλων τώρα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Καμία διαθεσιμότητα, καμία υποχρεωτική μετάθεση, καμία απόλυση εκπαιδευτικού δεν θα γίνει αποδεκτή και θα είναι «αιτία πολέμου».

ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οι εκπαιδευτικοί που διορίζονται ως μόνιμοι στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Σε συνέχεια του από 2/8/2021 σχετικού δελτίου τύπου, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ...