Home / Featured / Μέχρι 12/7 η οριστικοποίηση μηχανογραφικού. Διαδικασία αναίρεσης οριστικοποιημένου μηχανογραφικού

Μέχρι 12/7 η οριστικοποίηση μηχανογραφικού. Διαδικασία αναίρεσης οριστικοποιημένου μηχανογραφικού

Δημοσιεύτηκε: 10:46 πμ Ιούλιος 11th, 2013  


fitites

Μέχρι και αύριο, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική πύλη του υπουργείου Παιδείας και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων, μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση, όπου υπάρχει ο αριθμός των εισακτέων, οι βάσεις παλιότερων ετών, και το έντυπο Μηχανογραφικού Δελτίου με τις οδηγίες του.

Μετά την οριστικοποίηση, που πρέπει να γίνει μέσα στην προθεσμία (έως τις 12 Ιουλίου), το Μηχανογραφικό Δελτίο αποκτά πλέον αριθμό πρωτοκόλλου (πάνω δεξιά στη σελίδα) και συστήνεται ο κάθε υποψήφιος να το εκτυπώσει ή/και να το αποθηκεύσει στον υπολογιστή του.

Όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια θα λειτουργήσουν και την Παρασκευή 12 Ιουλίου με την παρουσία του διευθυντή ή του υποδιευθυντή και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε πως αν ένας υποψήφιος έχει οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του και διαπιστώσει εκ των υστέρων ότι έκανε λάθος, που θέλει να διορθώσει, έχει την δυνατότητα να το κάνει ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία έως τις 12 Ιουλίου:

Η διαδικασία

«Ο υποψήφιος μέσα στην προθεσμία υποβολής, ακόμα και αν έχει ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, μπορεί να προσέλθει στο Λύκειο, στο οποίο απέκτησε το password και να υποβάλει σχετική αίτηση (με πρωτόκολλο του Λυκείου), ζητώντας να αναιρεθεί το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ.

Ο εντεταλμένος για την ηλεκτρονική εφαρμογή εκπαιδευτικός θα μπαίνει στην εφαρμογή και θα αποδεσμεύει τον υποψήφιο, αναιρώντας-ακυρώνοντας το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. Από εδώ και πέρα, το Μ.Δ. θα εμφανίζεται μόνο προσωρινά αποθηκευμένο (και ΟΧΙ οριστικοποιημένο).

Ο υποψήφιος λοιπόν θα πρέπει να ξαναμπεί στην εφαρμογή, να τροποποιήσει το Μ.Δ. και να το Οριστικοποιήσει εκ νέου (αυτό το τελικό Μ.Δ. θα αποκτήσει αυτόματα νέο αριθμό πρωτοκόλλου), γιατί αλλιώς δεν θα έχει Μ.Δ.

Αυτή η διαδικασία λόγω των θερινών διακοπών των Λυκείων θα μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ ως τις 12-7-2013 και ΜΟΝΟ τις ημέρες που θα λειτουργήσουν τα Λύκεια«.

ΟΕΦΕ

Να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η ιστοσελίδα κατάθεσης μηχανογραφικών αντιμετώπιζε προβλήματα


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...