Home / Featured / Το Schoolwave festival από 5-7/7/2013 στο θέατρο βράχων

Το Schoolwave festival από 5-7/7/2013 στο θέατρο βράχων

Δημοσιεύτηκε: 2:18 μμ Ιούνιος 22nd, 2013  


971977_10151441572276701_784338566_n
To Schoolwave έρχεται! 27 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται για το μεγάλο πάρτυ του καλοκαιριού που θα γίνει στις 5-6-7 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων. Θα παίξουν από pop μέχρι death metal και από electrocore μέχρι… ρεμπέτικο!
Όπως τα τελευταία 8 χρόνια, έτσι και φέτος θα τους περιμένει μια μεγάλη σκηνή, ένας άψογος τεχνικός εξοπλισμός και μια ομάδα τεχνικών που θα τους φερθεί με τον ίδιο σεβασμό που θα φερόταν σε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη. Αυτή είναι η φιλοσοφία που έκαν…ε το Schoolwave το πιο επιτυχημένο φεστιβαλ στο είδος του στην Ευρώπη. Εκατοντάδες μπάντες έχουν περάσει από την σκηνή του και χιλιάδες  παιδιά τις έχουν χειροκροτήσει. Η μουσική είναι μόνο η αφορμή. Όπως λένε οι Indieatoms, ένα από τα συγκροτήματα του φετινου Schoolwave, «για τη νέα γενιά η μουσική είναι ο μόνος αληθινός κώδικας επικοινωνίας. Οι λέξεις έχουν χάσει πια το νόημά τους, τις ξεφτιλίσανε οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί.»
Στο τέλος κάθε βραδιάς, μετά τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, θα εμφανιστούν οι The Burger Project (5/7), οι Suicidal Angels (6/7) και ο Κωστής Μαραβέγιας (7/7). Θα υπάρξουν και έκτακτες συμμετοχές,όπως του Σάκη των Rotting Christ, ο οποίος παρέα με τον 15χρονο Γιάννη, κιθαρίστα των Speed Alarm, θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Suicidal Angels.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων παρακάτω.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...