Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / Οι συνεδριάσεις για τις γενικές μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας θα γίνουν 12-13/6/2013

Οι συνεδριάσεις για τις γενικές μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας θα γίνουν 12-13/6/2013

Δημοσιεύτηκε: 6:11 μμ Ιούνιος 8th, 2013  


metatheseis

Οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ για τις γενικές μεταθέσεις προγραμματίζεται να γίνουν την Τετάρτη και Πέμπτη 12 και 13 Ιουνίου, με καθυστέρηση τουλάχιστον δύο μηνών.

Οι εκτιμήσεις κενών και πλεονασμάτων μετά την εγκύκλιο των απαράδεκτων «ρυθμίσεων» του υπουργείου, την οποία κατήγγειλαν με τις θέσεις τους και καταψήφισαν με τη στάση τους οι αιρετοί του κλάδου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κυβερνητικών εντολοδόχων, καταγράφουν οργανικά πλεονάσματα και στην καλύτερη περίπτωση μηδενικά κενά στους περισσότερους κλάδους και ειδικότητες.
Μετά τις γενικές μεταθέσεις θα προχωρήσουν οι αμοιβαίες μεταθέσεις, η μονιμοποίηση των ΙΔΔΑΧ, οι μετατάξεις από κλάδο σε κλάδο, οι μετατάξεις από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, οι μετατάξεις σε διοικητικές θέσεις.
Συνάδελφοι,
Η δυναμική και αποφασιστικότητα των εκπαιδευτικών όπως αυτή εκφράστηκε στις μαζικότερες συνελεύσεις των τελευταίων χρόνων, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουν χωρίς συνέχεια.
Βρισκόμαστε  στην αρχή ενός πολύ σκληρού αγώνα!  Το Π.Δ. για τον χαρακτηρισμό ολικά υπεραρίθμων και τις υποχρεωτικές μεταθέσεις είναι έτοιμο, ενώ αναμένεται το σχέδιο νόμου για το Γενικό και το Τεχνολογικό Λύκειο, με τον κίνδυνο μαζικών απολύσεων εκπαιδευτικών να βρίσκεται μπροστά μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε διαρκή αγώνα όλο το επόμενο διάστημα. Με μαζική συμμετοχή  να σταματήσουμε τις απολύσεις αναπληρωτών, τις υποχρεωτικές μετακινήσεις και απολύσεις μονίμων εκπαιδευτικών. Να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο,  τη δουλειά και την αξιοπρέπεια μας.
Να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ευρύτερη συσπείρωση των δυνάμεων της εργασίας.  Να συνεχίσουμε τον αγώνα για να ανατρέψουμε την πολιτική της «σιδερένιας πυγμής», του εκφασισμού της κοινωνίας και της εκτροπής από τη συνταγματική νομιμότητα.
Αυτή την πολιτική και αυτή την κυβέρνηση θα την ανατρέψουμε με ενωτικούς, δυναμικούς αγώνες, με μια ευρύτερη συσπείρωση εργαζομένων, ανέργων, φοιτητών, μαθητών και όλων των στρωμάτων που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές.
Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Γρηγόρης Καλομοίρης,                                                                 Χρήστος Φιρτινίδης,
αιρετό τακτικό μέλος του ΚΥΣΔΕ                                                αιρετό αναπληρ. μέλος του ΚΥΣΔΕ
(τηλ.: 694 46 04 063, 210 33 18 632,                                           (τηλ.: 697 44 88 454,
ηλ. δ/νση: grikalom@gmail.com)                                              ηλ. δ/νση: firtinidis@gmail.com)
Αθήνα, 8-6-2013

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Τρίτη  11/6/2013 ανακοινώνονται οι μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...