Home / Άλλες Γλώσσες / Άλλες / Εμβόλιμες εξετάσεις Ελληνομάθειας για το Β1 επίπεδο 1η Ιουλίου 2013

Εμβόλιμες εξετάσεις Ελληνομάθειας για το Β1 επίπεδο 1η Ιουλίου 2013

Δημοσιεύτηκε: 6:04 μμ Ιούνιος 4th, 2013  


greekflag

Το Τμήμα Στήριξης και Προβολής της Ελληνικής Γλώσσας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ) ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013  θα διεξαχθούν εμβόλιμες  Εξετάσεις Πιστοποίησης Επάρκειας της Ελληνομάθειας για το Β1 επίπεδο, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στην Αθήνα. Στο συγκεκριμένο επίπεδο ελληνομάθειας μπορούν να δώσουν εξετάσεις και οι ενδιαφερόμενοι για την υπαγωγή στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος.

Υποβολή αιτήσεων
Για περισσότερα

hau.gr

…………………………………………………………………………

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ K.E.Γ.

Το Τμήμα Στήριξης και Προβολής της Ελληνικής Γλώσσας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ)  ανακοινώνει τη διενέργεια εξετάσεων πιστοποίησης της ελληνομάθειας στο επίπεδο Β1.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στην Αθήνα, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου  2013,  στο εξεταστικό κέντρο του ΚΕΓ στην Αθήνα, την Ελληνοαμερικανική Ένωση  (ΕΑΕ, Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103680900). Το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις είναι 65 Ευρώ.

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο επίπεδο ελληνομάθειας μπορούν να δώσουν εξετάσεις και οι ενδιαφερόμενοι για την υπαγωγή στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Ημερομηνία

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013
Εγγραφές Από 3 ως 21 Ιουνίου 2013
Εξέταστρα 65 ευρώ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Το ΤΕΙ Αθήνας Πανευρωπαϊκό Κέντρο Πιστοποίησης Αραβικής Γλώσσας στην Ευρώπη

Το ΤΕΙ Αθήνας είναι επίσημα το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποίησης της Γλωσσομάθειας ...