Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Αλλα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Το Τοp ten των ταξιδιωτικών εφαρμογών για το κινητό σας

Το Τοp ten των ταξιδιωτικών εφαρμογών για το κινητό σας

Δημοσιεύτηκε: 8:47 μμ Μάιος 4th, 2013  


efarmogi

AllSubway

Το Τοp ten των ταξιδιωτικών εφαρμογών για το κινητό σας

1.    Converse Με το Converse μπορεί να πραγματοποιήσετε μια ολόκληρη συζήτηση σε μια άλλη γλώσσα.  Το κόστος του ανέρχεται στα $ 4,99 και αφορά iPad.  Μεταφράζει στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ιταλικά και ολλανδικά, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος των χωρών παγκοσμίως.
2.    Wikitude Μια βραβευμένη εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τον προορισμό, που έχετε επισκεφθεί.  Βγάλτε φωτογραφία τα αξιοθέατα και τα μέρη, που επισκέπτεστε και μόλις έχετε σύνδεση στο Internet, το Wikitude θα σας ενημερώσει άμεσα για αυτά, παρέχοντάς σας ένα σύνολο πληροφοριών.
3.    WhatsApp Οποιοδήποτε χρήστης smartphone δεν έχει ανακαλύψει ακόμη το WhatsApp, πραγματικά χάνει!  Μια εφαρμογή εξαιρετικά χρήσιμη για τα ταξίδια σας και όχι μόνο.  Το WhatsApp σας επιτρέπει να στείλετε δωρεάν κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία ήχου με τις επαφές σας, ανεξαρτήτως τι συσκευής smartphone έχει ο καθένας!  Επιτρέπει επίσης την ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων μεταξύ μια μεγάλης ομάδας ατόμων.  Είναι βέβαιο ότι το WhatsApp θα συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε και μετά την επιστροφή σας στο σπίτι!
4.    AllSubway Το  AllSubway μια εφαρμογή για iOS  με $ 0.99 είναι ένας «οδηγός τσέπης», με χάρτες του μετρό όλου του κόσμου.  Με περισσότερους από 160 χάρτες, θα βρείτε οδηγούς για το δημόσιο σύστημα μεταφορών στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία.
5.    Photosynth Διαθέσιμο για τα Windows Phone και το iPhone, αυτή η εκπλητκτική εφαρμογή σας επιτρέπει τη λήψη πανοραμικών διαδραστικών εικόνων με ταυτόχρονη εύρεση της τοποθεσίας τους!

6.    Skype WiFi Η εφαρμογή αυτή σας δίνει πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Skype σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, καφετέριες και χιλιάδες άλλα μέρη ανά τον κόσμο.
7.    Google Goggles Αυτή η δωρεάν AR εφαρμογή για το Android σας βοηθά να εντοπίσετε στα πάντα!  Από έργα ζωγραφικής σε μουσεία μέχρι συστατικά τροφίμων!  Απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε μια σύνδεση στο Internet και το Google Googles θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.
8.    TripIt Αυτό το one-stop shop-app για ταξίδια οργανώνει τα πάντα!  Από το πρόγραμμά της επιχείρησής σας  μέχρι την κράτηση σας στο ξενοδοχείο και τους αριθμούς επιβεβαίωσης της πτήση σας.  Αν ψάχνετε για ένα σοβαρό εργαλείο οργάνωσης, η μόλις $ 3,99 αυτή εφαρμογή είναι για σας!
9.    Wi-Fi Finder Τοποθετήστε ένα χάρτη των κοντινών Wi-Fi σημείων με αυτή τη δωρεάν iOS εφαρμογή, που θα σας συντροφέψει στις εξορμήσεις και τις έκτακτες ανάγκες, που θα παρουσιαστούν σε αυτές, μακριά από την ασφάλεια του και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας.
10.    XE Currency Χρησιμοποιήστε αυτή την εφαρμογή για να βρείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα ποσοστά συναλλάγματος.  Αν συχνά στα ταξίδια σας υπερβαίνετε τον προϋπολογισμό σας, γιατί βρίσκεται δυσκολία στην όποια μετατροπή, αυτή η iOS εφαρμογή θα σας βοηθήσει να μείνετε εντός του budget σας!

https://www.capital.gr/travel/travelNews.asp?id=1787367

Converse Wikitude WhatsApp
Photosynth Skype WiFi Google Goggles
TripIt Wi-Fi Finder XE Currency

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πιθανή η επιβολή ενός lockdown τύπου του περασμένου Μαρτίου

Την απόφασή του να προτείνει στην Επιτροπή εμπειρογνωμόνων να συζητήσει, ακόμα και ...