Home / Featured / Ενιαίος σύλλογος κλάδου ΠΕ 40 καθηγητών ισπανικής!

Ενιαίος σύλλογος κλάδου ΠΕ 40 καθηγητών ισπανικής!

Δημοσιεύτηκε: 11:46 μμ Μάιος 22nd, 2013  


ACRAPT

Μετά από μια επίπονη διαδικασία που ξεκίνησε πριν από δύο και πλέον χρόνια και αποσκοπούσε στη δημιουργία ενιαίου συλλόγου εκπροσώπησης του κλάδου των καθηγητών ισπανικής γλώσσας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ο στόχος επιτεύχθηκε. Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύτηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου με την οποία, επίσημα πλεον, έγινε δεκτό το αίτημά του ΠΑΣΠΙΦ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

 

26/5/2013 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις 22/5 και ενημέρωνε για τη δημιουργία του ενιαίου συλλόγου εκπροσώπησης του κλάδου των καθηγητών ισπανικής γλώσσας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, εκ παραδρομής γίνεται ρητή αναφορά μόνο στους συναδέλφους πτυχιούχους του ΕΑΠ. Δημιουργήθηκε, δηλαδή, η λανθασμένη εντύπωση ότι μόνο οι πτυχιούχοι του ΕΑΠ μπορούν να εγγραφούν στο νέο σύλλογο.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι συνάδελφοι που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ 40 μπορούν να γίνουν μέλη του συλλόγου όπως, π.χ., οι πτυχιούχοι του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ισπανική κατεύθυνση) του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

Οι πτυχιούχοι Τμημάτων Ισπανικής Φιλολογίας Πανεπιστημίων του εξωτερικού που μπορούσαν να εγγράφονται στον ΠΑΣΠΙΦ, εννοείται ότι μπορούν να γίνονται μέλη και του νέου συλλόγου.

Συναδελφικά,
Το ΔΣ του ΠΑΣΠΙΦ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...