Home / Γαλλικά / Άλλα άρθρα / Δήμος Πειραιά και ΚΔΒΜ – Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε δημότες για μαθήματα γαλλικών σε ενήλικες

Δήμος Πειραιά και ΚΔΒΜ – Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε δημότες για μαθήματα γαλλικών σε ενήλικες

Δημοσιεύτηκε: 6:14 μμ Μάιος 31st, 2013  


parle_francais_rouge_4-1a4a1
Ο Δήμος Πειραιά και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πειραιά και ενημερώνουν όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Κατά την περίοδο από 06-06-2013 έως και 04-07-2013, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πειραιά θα δημιουργηθούν τμήματα για:
Γαλλικά για τον τουρισμό
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η  συμπλήρωση σχετικής αίτησης στο τμήμα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πειραιά, στη διεύθυνση Ακτή Ποσειδώνος και Δημοσθένους 2 (Πύργος), 2ος όροφος, έχοντας φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 05/06/2013,  ώρες 8.30 – 13.30
Για πληροφορίες και εγγραφές τηλ. 2132024715
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση του Συλλόγου A.P.L.F. – D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη διαδικασία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα δημοτικά σχολεία

Ανακοίνωση  του Συλλόγου A.P.L.F. –  D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες  του ...