Home / Γαλλικά / Δημόσια Εκπαίδευση / Διευκρινίσεις για την ελλιπή διδασκαλία των ξένων γλωσσών

Διευκρινίσεις για την ελλιπή διδασκαλία των ξένων γλωσσών

Δημοσιεύτηκε: 8:10 μμ Μάιος 21st, 2013  


germanfrenchflag

ΣΧΕΤ.: Το με Α.Π. Φ.12/367/67660/Γ1/17-05-2013 έγγραφο του ΥΠΑΙΘΠΑ / Δνση Σπουδών Π.Ε. / Τμήμα Α΄

Κοινοποιούμε έγγραφο του ΥΠΑΙΘΠΑ, με διευκρινίσεις σχετικά με τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, κατά το επόμενο σχολικό έτος, 2013-14, στα σχολεία όπου οι μαθητές δε διδάχθηκαν, την τρέχουσα σχολική χρονιά, κάποια από τις ξένες γλώσσες (Αγγλική, Γαλλική ή Γερμανική), λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών.

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε έγγραφο

Σε απάντηση του με αριθμ. πρωτ. 3189/29-4-2013 εγγράφου σας, με θέμα: «Διευκρινίσεις σχετικά με τη διδασκαλία Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας», με το οποίο κοινοποιήσατε στην Υπηρεσία μας το με αριθμ. πρωτ. 7406/25-4-2013 έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε Ηρακλείου, σας γνωρίζουμε ότι αναφορικά με την διδασκαλία του αντικειμένου της ξένης γλώσσας στο δημοτικό σχολείο, (Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής), τα στελέχη της εκπαίδευσης, από το σχολικό έτος 2013-2014 θα κατευθύνουν τους εκπαιδευτικούς της ξένης γλώσσας με  σχετικές οδηγίες, ώστε με την έναρξη του σχολικού έτους, οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί να έχουν τη δυνατότητα, εντός του πρώτου τριμήνου, να καλύψουν τις βασικές έννοιες του ως άνω μαθήματος.

Βασικός στόχος θα πρέπει να είναι  οι μαθητές που δεν είχαν διδαχθεί τα αντικείμενα αυτά, να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ύλη της τάξης στην οποία φοιτούν.

edunea.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση του Συλλόγου A.P.L.F. – D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη διαδικασία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα δημοτικά σχολεία

Ανακοίνωση  του Συλλόγου A.P.L.F. –  D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες  του ...