Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 17/10/2019, 23:28


Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / Αλαλούμ με τα φύλλα πορείας

Αλαλούμ με τα φύλλα πορείας

Δημοσιεύτηκε: 11:18 μμ Μάιος 12th, 2013  


erg-lesx-epistrateusi-color-small
Αλαλούμ  με τα φύλλα πορείας
    «Με την πολιτική επιστράτευση θα διανεμηθούν «φύλλα ατομικής προσκλήσεως  πολιτικής επιστράτευσης» στους Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εάν  κάποιος Εκπαιδευτικός απουσιάζει από το σπίτι, το φύλλο θα θυροκολληθεί στο  σπίτι του και θα πρέπει να εντοπιστεί άμεσα από την  Αστυνομία».
    Με βάση τα παραπάνω, το πιο πιθανό είναι ότι αύριο θα προκύψει  αλαλούμ με τη διανομή των 88.000 (ή 50.000) φύλλων πορείας. Αν  υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι (μη ένστολου) κλάδου που αλλάζουν συχνότερα  κατοικία αυτοί είναι οι Εκπαιδευτικοί. Άρα, πολλές δηλωμένες διευθύνσεις  δε θα ισχύουν, τα θυροτηλέφωνα θα έχουν αλλάξει, στα  κουδούνια δε θα αναγράφονται ονόματα, κάποια θυροκολλημένα  φύλλα μπορεί να τα πάρει ο αέρας, άλλα να τα σκίσουν  αγανακτισμένοι  περαστικοί κ.α.
    Αν καταφέρουν να μοιράσουν σωστά 88.000 φύλλα πορείας μέσα σε τέσσερις  μέρες, θα διεκδικούμε ως χώρα το βραβείο για τον καλύτερο κρατικό μηχανισμό του  κόσμου!
Τάσος  Φυλλομετρητής
Εκπαιδευτικός
alfavita.gr
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ: Οι σχολές θα ορίζουν τους φοιτητές τους

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Συγκρότηση Ομάδας Χάραξης Πολιτικής στο πλαίσιο οργάνωσης και συντονισμού του αναπτυξιακού προγραμματισμού και της σύστασης των οργάνων κατάρτισης του ΕΣΠΑ

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας συγκροτήθηκε Ομάδα Χάραξης Πολιτικής στο πλαίσιο οργάνωσης ...