Home / Γαλλικά / Εκδηλώσεις & Ημερίδες / Πρόσκληση σε ταξίδι από τους καθηγητές Γαλλικών

Πρόσκληση σε ταξίδι από τους καθηγητές Γαλλικών

Δημοσιεύτηκε: 7:53 μμ Απρίλιος 24th, 2013  


parle_francais_rouge_4-1a4a1

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Δύο ημέρες γεμάτες από εικόνες, ήχους, γεύσεις μέσα από ταξίδια σε πόλεις όπως η Αλεξάνδρεια και το Παρίσι … υπόσχονται οι καθηγητές Γαλλικών του νομού Ηρακλείου στα πλαίσια μίας σειράς εκδηλώσεων που πρόκειται να πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Απριλίου.

Ο Σύλλογος πτυχιούχων Γαλλικής Φιλολογίας του Νομού Ηρακλείου στις διήμερες εκδηλώσεις του με τίτλο “Πρόσκληση σε ταξίδι” θα … ταξιδέψει όσους βρεθούν τόσο στο Veneto όσο και στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω, στις μεγάλες πόλεις τη Μεσογείου αλλά και στις μεγαλουπόλεις του Βορά. Μάλιστα το ταξίδι αυτό θα γίνει με αφορμή τα βιβλία του γνωστού συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη “Μέρες Αλεξάνδρειας” και “Φίλμ Νουάρ”.

Ο γνωστός συγγραφέας θα είναι στο Veneto το βράδυ της Παρασκευής στις 9:30 και θα συζητήσει για αυτά τα ταξίδια ζωής και τις Μητροπόλεις της Μεσογείου και της Ευρώπης. Αποσπάσματα των βιβλίων του θα διαβάσει ο Αντώνης Περαντωνάκης ενώ πιάνο θα παίξει η Λίλυ Δάκα και στο τραγούδι θα είναι η Ελένη Σφακιανάκη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω θα γίνει η απονομή των βραβείων του μαθητικού διαγωνισμού “γιατί να επισκεφθώ την Κρήτη” ενώ στον προθάλαμο τη αίθουσας θα υπάρχει έκθεση με τα έργα των μαθητών.

prismanews


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μετάταξη εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο της Αθμιας και από κλάδο της Βθμιας σε κλάδο της Αθμιας

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση για τη μετάταξη εκπαιδευτικών από κλάδο ...