Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / Πανεπιστήμιο Πειραιώς – πρόγραμμα e-learning «Εκπαιδευτικός και μαθητής στη σύγχρονη κοινωνία»

Πανεπιστήμιο Πειραιώς – πρόγραμμα e-learning «Εκπαιδευτικός και μαθητής στη σύγχρονη κοινωνία»

Δημοσιεύτηκε: 3:03 μμ Απρίλιος 14th, 2013  


elearning

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πρόγραμμα εξ αποστάσεως (E-Learning) Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς δημιούργησε το μάθημα «Εκπαιδευτικός και μαθητής στη σύγχρονη κοινωνία».

https://elearning.ec.unipi.gr/elearning/school-economics/

Όπως όλα τα μαθήματα του Προγράμματός μας, είναι πιστοποιημένο με ISO και έχει το κύρος ενός μεγάλου δημοσίου πανεπιστημίου. Η διάρκεια θα είναι 3 μήνες (Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος 2013) και η βεβαίωση παρακολούθησης θα αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένη επιμόρφωση, σύμφωνα με τον Ν. 3839/2010, στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Το μάθημα διδάσκεται από την καταξιωμένη Ψυχολόγο κ. Μ. Δήμου και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες: 1) Ανθρώπινες Ανησυχίες, 2) Βρεφική – Παιδική ηλικία, 3) Παιδική ηλικία, 4) Εφηβική ηλικία «Μέρος Ι», 5) Εφηβική ηλικία «Μέρος ΙI», 6) Τι σημαίνει Ενηλικίωση, 7) Δομή της κοινωνικής ταυτότητας. Ενηλικίωση και επάγγελμα, 8) Οι ψυχικές δομές ενός μαθητή, 9) Η ψυχολογία της Προσωπικότητας και οι λειτουργίες της, 10) Ανάλυση των δέκα διαταραχών της προσωπικότητας ενός παιδιού και εφήβου, 11) Τι είναι η συναισθηματική προσκόλληση, από που πηγάζει, και πoιο είναι το αποτέλεσμά της.

Η παρακολούθηση θα γίνεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως, με ύλη η οποία θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος. Θα υπάρξουν συναντήσεις με φυσική παρουσία, οι οποίες όμως θα είναι προαιρετικές. Η τελική εξέταση θα απαιτεί μια απάντηση 700 λέξεων σε συγκεκριμένη ερώτηση που θα τεθεί, σχετική με τη παραδοτέα ύλη.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας και το βιογραφικό σας και εγγραφείτε μέχρι τις 20 Απριλίου 2013. Το κόστος συμμετοχής θα είναι 150 €, το οποίο μπορεί να καταβληθεί σε 2 μηνιαίες δόσεις των 75 € η κάθε μία.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://elearning.ec.unipi.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...