Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / Εκλογές σωματείου ιδιωτικών εκπαιδευτικών Ηρακλέιου Κρήτης

Εκλογές σωματείου ιδιωτικών εκπαιδευτικών Ηρακλέιου Κρήτης

Δημοσιεύτηκε: 10:31 πμ Απρίλιος 17th, 2013  


sineleysi

EΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Το Σωματείο Εκπαιδευτικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ηρακλείου, «ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ», πρόκειται να προχωρήσει σε εκλογές την Κυριακή 21 Απριλίου στα γραφεία της ΕΛΜΕ, στην οδό Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 41 (κοντά στο Υγειονομικό) και καλεί όλους του συναδέλφους που εργάζονται ή εργάζονταν σε ιδιωτικά  Ι.Ε.Κ., φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικές σχολές, ωδεία κλπ. να συμμετάσχουν μαζικά τόσο στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση(9.00-11.00) όσο και στις εκλογές (11.00-17.00). Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 10.30 το πρωί της Κυριακής.

Το σωματείο μας αγωνίζεται για την κατοχύρωση, προώθηση και υπεράσπιση των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων του κλάδου, τη συνεχή διεκδίκηση καλύτερων όρων εργασίας και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Κάθε εμπειρία, κάθε άποψη είναι σημαντική για τη διαμόρφωση και ενδυνάμωση του σωματείου, καθώς επίσης για τους συλλογικούς αγώνες μας ενάντια στα αντεργατικά μέτρα των Κυβερνήσεων, στα ωρομίσθια πείνας και στις αυθαιρεσίες των εργοδοτών μας. Έχουμε τη δύναμη να τ’ανατρέψουμε.

Οργανωθείτε στο σωματείο να ενώσουμε τις φωνές και τη δύναμή μας διεκδικώντας μια αξιοπρεπή ζωή.Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Email: swmateio.ekpaid@gmail.com blog: https://somatio-idiotikis-ekpedeusis-iraklio.blogspot.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...