Home / Ιταλικά / Προσλήψεις / Αγγελίες εργασίας για εκπαιδευτικούς 3/4/2013

Αγγελίες εργασίας για εκπαιδευτικούς 3/4/2013

Δημοσιεύτηκε: 10:54 πμ Απρίλιος 3rd, 2013  


Find-Job

Αγγελίες εργασίας για εκπαιδευτικούς 3/4/2013

Κάντε κλικ εδώ

paideia-ergasia.gr

……………………………………………………………………..

Eπίσης από deutsch.gr

Σεβαστά μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής  Γλώσσας.

Ονομάζομαι Βέρα Παπαδίνα κι εκπροσωπώ την εταιρεία medpharm στην Ελλάδα.

Στις 7 Απριλίου θα λάβει χώρα μια διοργάνωση στην Αθήνα: https://www.medpharmjobs.com/fairs/117,greece-athens και στις 6 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη: https://www.medpharmjobs.com/fairs/107,greece-thessaloniki από την εταιρεία μας medpharm που δραστηριοποιείται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανεύρεση θέσεων εργασίας σε επαγγελματίες υγείας στην Ευρώπη.

Χρειαζόμαστε δύο άτομα σε κάθε πόλη που να μιλούν πάρα πολύ καλά την Γερμανική γλώσσα για να δίνουν πληροφορίες στην υποδοχή στον κόσμο. Η διοργάνωση είναι από τις 9 το πρωί ως 6 το απόγευμα, με 40 ευρώ αμοιβή.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η εταιρεία μας δραστηριοποιείται ήδη εδώ και κάποια χρόνια στην Ελλάδα και ασχολείται ήδη με την εκμάθηση ιατρικής Αγγλικής ορολογίας online  και μελλοντικά δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να κινηθούμε και προς την κατεύθυνση της γερμανικής γλώσσας. Ως εκ τούτου θεωρούμε την όλη διοργάνωση μια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία.

Greece/Athens – Job Fairs – MedPharmJobs.com www.medpharmjobs.com Global job board for healthcare professionals. Jobs for doctors, work for nurses, work for clinical researchers. Το τηλέφωνό μου είναι 6972447407 e-mail: v.papadina@yahoo.com facebook: Vera Galatsida Papadina

Για τη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης μπορείτε να επικοινωνείτε και με την κυρία Αργυρώ Παπαδίνα: τηλ. 6985565991 e-mail: yropapa@yahoo.it facebook:Αργυρώ Παπαδίνα

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2Γ/2022 – Εμπλουτισμένες Οδηγίες & Παραδείγματα

Προκειμένου να διευκολυνθεί η προετοιμασία των υποψηφίων στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (Προκήρυξη/Πρόσκληση ...