Home / Featured / Υπουργείο Παιδείας – Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!

Υπουργείο Παιδείας – Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!

Δημοσιεύτηκε: 1:41 μμ Μάρτιος 13th, 2013  


ypourgeio

esos.gr

Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Είναι αληθινή είδηση. Ανάμεσα στα 28 ακίνητα που θα πουλήσει το ελληνικό δημόσιο είναι και το κτίριο που σήμερα στεγάζονται όλες οι κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, στο Μαρούσι, Αν.Παπανδρέου 37, επιφάνειας  38,611 τ.μ. (ΦΩΤΟ).

Πρόκειται για  την πώληση ενός χαρτοφυλακίου 28 ακινήτων, που επί του παρόντος ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Θα έχει τη μορφή μίσθωσης εκμεταλλεύσεως του ιδιωτικού τομέα, περιλαμβάνοντας πλήρη αποκρατικοποίηση του χαρτοφυλακίου.
Η συμφωνία μίσθωσης θα ακολουθήσει τα πρότυπα της αγοράς τόσο σε επίπεδο δομής όσο και πληρωμής. Το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα φέρει ευθύνη και δεν θα έχει δικαιώματα επί του χαρτοφυλακίου, πέραν όσων προκύπτουν από την πρότυπη συμφωνία μίσθωσης.


Ηδη το ΤΑΙΠΕΔ έχει ξεκινήσει από σήμερα και συλλέγει προσφορές για το κτίριο του υπουργείου Παιδείας.
Σήμερα ο Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί την κυβέρνηση   ότι «πέραν πάσης αμφιβολίας-τα σχέδιά τους θα μείνουν στα χαρτιά, καθώς προτιθέμεθα να κινηθούμε νομικά για την προστασία του παρόντος του «δεύτερου σπιτιού» μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Ως εδώ με την καταλήστευση της Πατρίδας μας!»


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...