Home / Αγγλικά / Άλλα άρθρα / Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής εργασίας στο Ε. Α. Π. με θέμα «οι απόψεις των εκπαιδευτικών σχετικά με την ανακοινωθείσα ένταξη του Κ.Π.Γ. στο δημόσιο σχολείο»

Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής εργασίας στο Ε. Α. Π. με θέμα «οι απόψεις των εκπαιδευτικών σχετικά με την ανακοινωθείσα ένταξη του Κ.Π.Γ. στο δημόσιο σχολείο»

Δημοσιεύτηκε: 8:50 πμ Μάρτιος 27th, 2013  


evaluation

Λάβαμε το παρακάτω ερωτηματολόγιο στα πλαίσια Διπλωματικής Εργασίας στο Ε.Α.Π. και το κοινοποιούμε αφού αφορά όλους τους καθηγητές ξένων γλωσσών.

…………………………………………………………………………

Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής εργασίας  στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με θέμα «οι απόψεις των εκπαιδευτικών σχετικά με την ανακοινωθείσα ένταξη του Κ.Π.Γ. στο δημόσιο σχολείο»

Αγαπητοί συνάδελφοι, εκπονώ φέτος για δεύτερη χρονιά την διπλωματική μου εργασία με θέμα τις απόψεις των εκπαιδευτικών σχετικά με την ανακοινωθείσα ένταξη του Κ.Π.Γ. στο δημόσιο σχολείο.

Θα παρακαλούσα λοιπόν όσοι όσες από εσάς εργάζεστε σε δημόσιο σχολείο να αφιερώσετε λίγα λεπτά για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Θα σας παρακαλούσα επίσης όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις για να θεωρηθεί το δείγμα ολοκληρωμένο.

Η συμμετοχή σας όπως καταλαβαίνετε είναι πάρα πολύ σημαντική για μένα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟN ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΣΕΠΕ Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ: Ψήφισμα για την προσπάθεια αθώωσης της Χρυσής Αυγής

Ψήφισμα για την προσπάθεια αθώωσης της Χρυσής Αυγής Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ ...