Home / Τούρκικα / Άλλα Άρθα / Υποτροφίες Τουρκίας 2013

Υποτροφίες Τουρκίας 2013

Δημοσιεύτηκε: 2:56 μμ Μάρτιος 21st, 2013  


ipotrofia

Υποτροφίες Τουρκίας για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, έρευνα και μαθήματα γλώσσας, έτους 2013

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα

https://www.turkiyeburslari.gov.tr/index.php/en/  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν βάση δεδομένων και αναλυτικό οδηγό για το κάθε επιμέρους πρόγραμμα υποτροφιών, με πλήρη λίστα των Τουρκικών πανεπιστημίων, των προγραμμάτων σπουδών, τον κανονισμό με τα κριτήρια για τους δικαιούχους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τη σχετική αίτηση, με οδηγό συμπλήρωσής της καθώς και στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Η υποτροφία περιλαμβάνει απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης, δωρεάν ιατρική ασφάλιση, δωρεάν διαμονή σε Εστίες, μηνιαίο επίδομα διαβίωσης ύψους ανάλογου του επιπέδου σπουδών και έξοδα μετακίνησης στην αρχή και το τέλος του προγράμματος σπουδών. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τόσο κρατικά όσο και ιδιωτικά πανεπιστήμια. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν την Τουρκική γλώσσα, ακόμη και για τα προγράμματα σπουδών που πραγματοποιούνται σε άλλη γλώσσα. Για όσους δεν γνωρίζουν ήδη την Τουρκική γλώσσα, προβλέπονται προγράμματα γλωσσικής προετοιμασίας, τα τέλη των οποίων επίσης καλύπτονται από την υποτροφία.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών θα γίνεται μέχρι την 31η Μαρτίου 2013 ενώ η έναρξη υποβολής αιτήσεων υποτροφίας για προτπυχιακές σπουδές έχει προγραμματιστεί για το Μάιο.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στην παραπάνω ιστοσελίδα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

PERUGIA Ζωγοπούλου και SPEAK – Πιστοποίηση της Τουρκικής Γλώσσας και στη Θεσσαλονίκη!

Πιστοποίηση της Τουρκικής Γλώσσας και στη Θεσσαλονίκη!