Home / Κέντρα Ξένων Γλωσσών / Ανακοινώσεις Κ.Ξ.Γ. / ΕΣΠΑ – Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα πλαίσια των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ – Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα πλαίσια των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

Δημοσιεύτηκε: 2:20 μμ Φεβρουάριος 8th, 2013  


logoespa

ΕΣΠΑ – Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα πλαίσια των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

Πηγή europalso.gr

……………………………………………

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ Κ.Ξ.Γ. ΕΔΩ

……………………………………………

Πως μπορώ να χρηματοδοτηθώ από το ΕΣΠΑ; Αυτό το ερώτημα βασανίζει πολλές φορές τους επαγγελματίες και όταν η πληροφόρηση είναι λειψή ή δυσνόητη αποτελεί και λόγο αποτροπής της απόπειρας να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα. Αυτούς τους σκοπέλους θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας με την ημερίδα που διοργανώνει για το ΕΣΠΑ την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 5:30 μ.μ.

στο ξενοδοχείο «ΚΑΡΑΒΕΛ » με θέμα: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

Όπως μας δήλωσε η κα Μάριον Παράσχη μηχανολόγος μηχανικός, συνεργάτις της ΕΛΑΝΕΤ και κύρια εισηγήτρια της ημερίδας, οι επαγγελματίες θα ακούσουν ότι μπορούν να εντάξουν σειρά από επενδύσεις στο πρόγραμμα με κύρια αιχμή την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και την ηλεκτρονική οργάνωση της επιχείρησης, ότι η κοινοτική χρηματοδότηση κυμαίνεται από 40% ως 50% της επένδυσης, ότι χρηματοδοτούντα έργα συνολικού ύψουςαπό 20.000 μέχρι 100.000 ευρώ και τέλος ότι δεν θα ζητηθούν από πριν να επιδείξει η επιχείρηση την δική της ίδια συμμετοχή σε καταθέσεις ώστε να γίνει δεκτή η αίτηση της αλλά αυτή η συμμετοχή θα αξιολογηθεί με το ίδιο το έργο.

Η διοργάνωση της ημερίδας γίνεται σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία), η οποία είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής και η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν το Δελτίο Συμμετοχής και να το αποστείλουν στη Μονάδα Προγραμματισμού, Σχεδιασμού, Ωρίμανσης και Υλοποίησης Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων του Ε.Ε.Α., Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος, τηλ.: 210 3380236, 210 3380210,210 3380223. FAX: 210 3380211,e-mail: infoprograms@eea.gr

Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη

Δελτίο συμμετοχής, πρόγραμμα και σύνοψη Οδηγού θα τις βρείτε στη στήλη «Ανακοινώσεις» στην ιστοσελίδα του ΕΕΑ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανανέωση – Αναγγελία Άδειας Διδασκαλίας

Οι κάτοχοι Αδειών Διδασκαλίας σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών ή κατ’ οίκον που έχουν εκδοθεί από ...