Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Αλλα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Συνελήφθη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, για πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, για πορνογραφία ανηλίκων

Δημοσιεύτηκε: 8:02 μμ Ιανουάριος 29th, 2013  


xeiropedes

Συνελήφθη στην Αθήνα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 52χρονη ημεδαπή, ιδιωτική υπάλληλος-καθηγήτρια ξένων γλωσσών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία είχε προηγηθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας, ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνώντας την υπόθεση κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι της ημεδαπής, όπου χθες πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας , ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένας (1) σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,
• Τριάντα τέσσερα (34) περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου,
• Ένα (1) εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών,
• Ένα (1) τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του, και
Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας μας. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.
Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
• Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461
• Στέλνοντας E – mail στο 11012@ hellenicpolice . gr

esos.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πιθανή η επιβολή ενός lockdown τύπου του περασμένου Μαρτίου

Την απόφασή του να προτείνει στην Επιτροπή εμπειρογνωμόνων να συζητήσει, ακόμα και ...