Home / Featured / Προγράμματα Γλωσσικής Κατάρτισης της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Προγράμματα Γλωσσικής Κατάρτισης της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: 1:44 μμ Ιανουάριος 17th, 2013  


apth

Στο πλαίσιο της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. θα υλοποιηθούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 τέσσερα (4) προγράμματα Γλωσσικής Κατάρτισης:

(1) Επικοινωνιακές δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα για την ανεύρεση εργασίας – Communication Skills for Job Hunting
Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η διδασκαλία στην αγγλική γλώσσα των τεχνικών και γλωσσικών δομών που είναι απαραίτητες για την αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό.

(2) Επικοινωνιακές δεξιότητες στη γερμανική γλώσσα για την ανεύρεση εργασίας – Deutsch für den Beruf: Auf zur Jobsuche
Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η διδασκαλία στη γερμανική γλώσσα των τεχνικών και γλωσσικών δομών που είναι απαραίτητες για την αναζήτηση εργασίας σε γερμανόφωνα περιβάλλοντα (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία) ή σε πολυεθνικές εταιρίες ανά τον κόσμο.

(3) Προετοιμασία για συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα και ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού – Preparing for admission in post-graduate programme, research projects and research centers abroad.
Το σεμινάριο, που διεξάγεται στα αγγλικά, έχει στόχο να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να κάνουν με επιτυχία αίτηση για συμμετοσή σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, επιστημονικά προγράμματα και ερευνητικά κέντρα.

(4) Συγκριτική διαχείριση νομικών κειμένων (εξώδικες δηλώσεις, συμβάσεις, καταστατικά εταιριών, δικαστικές απόφάσεις) του ελληνικού και του αγγλικού νομικού συστήματος – Comparative analysis for professional use of legal texts (extrajudicial notices, contracts, articles of association, court judjements) of the Greek and English legal systems.
Αντικείμενο του σεμιναρίου, που διεξάγεται στα αγγλικά, είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των δικηγόρων ή αποφοίτων Νομικών Σχολών που συνεργάζονται με φορείς/εταιρίες στο εξωτερικό ή/και ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο εξωτερικό.

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων: 7/01-22/01/2013.

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο και στο σύνδεσμο που ακολουθεί:https://www.glossika.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...