Home / Κέντρα Ξένων Γλωσσών / Ανακοινώσεις Κ.Ξ.Γ. / PALSO – ΠΟΛ 1195, υπεγράφη η παράταση για την υποβολή

PALSO – ΠΟΛ 1195, υπεγράφη η παράταση για την υποβολή

Δημοσιεύτηκε: 11:20 πμ Δεκέμβριος 19th, 2012  


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τη σημερινή τηλεφωνική μας επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Πληρφοριακών Συστημάτων μας διαβεβαίωσαν ότι εθχές υπεγράφη από τον υπουργό οικονομικών η παράταση για την ΠΟΛ 1195. 

Παράταση έως 20 Ιανουαρίου 2013

………………………………………………….

Είχαν προηγηθεί αιτήματα για παράταση έως και τις 28.2.2013 από ενώσεις φοροτεχνικών.

………………………………………………….

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΦΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛ 1195/22-10-2012 ΣΤΗΝ Γ.Γ.Π.Σ.

Με την ΠΟΛ 1195/22-10-2012 επεκτάθηκε η υποχρέωση υποβολής αρχείων με στοιχεία οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος πέραν των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και στα φροντιστήρια.

Ειδικά για τη χρήση 01/01 – 31/12/2011 υποβάλλεται κατάσταση καταβληθέντων διδάκτρων και πληρωμών έως την 20/12/2012 (πιθανή παράταση έως 31/12/2012). Τα στοιχεία που διαβιβάζονται είναι τα ακόλουθα:
α) Α.Φ.Μ. υπόχρεου προς καταβολή
β) Ονοματεπώνυμο υπόχρεου, εφόσον δεν υπάρχει Α.Φ.Μ. έως την ημερομηνία υπογραφής της παρούσης
γ) Ποσόν καταβληθέντων διδάκτρων και αμοιβών για πρόσθετες παροχές

Δεδομένου ότι α) η Ο.Ε.Φ.Ε. υπέβαλλε στις 12/11/2012 σχετικό υπόμνημα προς το Υπουργείο Οικονομικών με αίτημα να δοθούν διευκρινίσεις και οδηγίες ως προς τους όρους «Α.Φ.Μ. υπόχρεου», «ονοματεπώνυμο υπόχρεου», «καταβληθέντα δίδακτρα» και «πληρωμές» τονίζοντας ότι ο Κ.Β.Σ. όριζε την υποχρέωση αναγραφής στο Μητρώο Μαθητών του ονοματεπωνύμου του μαθητή και ΟΧΙ στοιχεία ή Α.Φ.Μ. του κηδεμόνα ή του καταβάλλοντος τα δίδακτρα (πλην της περίπτωσης που τα δίδακτρα καταβάλλονται από νομικά πρόσωπα), β) μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν οδηγίες και διευκρινίσεις από το Υπουργείο Οικονομικών που θα ανταποκρίνονταν στο αίτημα της Ο.Ε.Φ.Ε.

Είναι προφανές ότι είναι ανέφικτη η αναζήτηση Α.Φ.Μ. υπόχρεου για μαθητές που αποφοίτησαν από τα φροντιστήριά μας την 31/05/2011. Αλλά και για μαθητές που φοιτούν ήδη στο φροντιστήριο η αναζήτηση Α.Φ.Μ. υπόχρεου ο οποίος κατέβαλλε περυσινά δίδακτρα θα συναντήσει άρνηση, καχυποψία και ίσως διένεξη μεταξύ συζύγων.

Δια τους λόγους αυτούς προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ΠΟΛ 1195/22-10-2012 δίχως να μας επιβληθούν κυρώσεις μη υποβολής και πρόστιμα από 5.000,00 € έως 10.000,00 € είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στην υποβολή στοιχείων πουέχουμε στη διάθεσή μας για τη χρήση 01/01 – 31/12/2011. Για την επόμενη όμως υποβολή που θα γίνει έως 28/02/2013 για τη χρήση 01/01 – 31/12/2012 θα πρέπει απαραίτητα να υποβάλλουμε Α.Φ.Μ. υπόχρεου καταβολής διδάκτρων ή ονοματεπώνυμό του στην περίπτωση που αυτός στερείται Α.Φ.Μ.

Στο σημείο αυτό και πριν αναφερθούμε αναλυτικά στα αναγκαία βήματα υποβολής των αρχείων EXCEL θα πρέπει να διευκρινίσουμε τα εξής:
α) φροντιστήρια με φορολογικά βιβλία Β’ κατηγορίας (Εσόδων – Εξόδων), δηλαδή απλογραφικά, καταχωρούν για τη χρήση 01/01 – 31/12/2011 σε μία εγγραφή το ονοματεπώνυμο και το σύνολο των καταβληθέντων διδάκτρων μαζί με τυχόν εγγραφή αθροιστικά για τις δύο σχολικές περιόδους (αντίστοιχα τμήματα 2011) και τη θερινή περίοδο του 2011
β) φροντιστήρια με φορολογικά βιβλία Γ’ κατηγορίας, δηλαδή διπλογραφικά, καταχωρούν σε μία εγγραφή το ονοματεπώνυμο και το σύνολο των καταβληθέντων διδάκτρων μαζί με τυχόν εγγραφή, αθροιστικά για τις δύο σχολικές περιόδους (αντίστοιχα τμήματα 2011) και τη θερινή περίοδο του 2011 από τα αναλυτικά καθολικά των πελατών.

Σε περίπτωση που η φορολογική χρήση είναι διαφορετική (δηλαδή 01/07/…. – 30/06/….) του ημερολογιακού έτους, θα πρέπει να συνενώσουν δεδομένα από δύο διαφορετικά αναλυτικά καθολικά που θα ανταποκρίνονται στη χρήση 01/01 – 31/12/2011.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΛ 1077/26.3.12 (ΠΟΛ 1195/22-10-12)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝA ΥΠΑΡΧΕΙ MICROSOFT OFFICE – EXCEL
Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EXCEL (όνομα αρχείου.xls)

  • ΣΤΟ EXCEL ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ.

Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ:
πρώτη στήλη: Α.Φ.Μ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α.Φ.Μ. ΚΕΝΟ ΚΕΛΙ
δεύτερη στήλη: ΕΠΩΝΥΜΟ
τρίτη στήλη: ΟΝΟΜΑ
τέταρτη στήλη: ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ Α.Π.Υ. ΑΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 01/01 – 31/12/2011.

ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: π.χ. ΤΟ Α.Φ.Μ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (123456789) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ ΤΥΠΟΥ: ΕΓΓΡΑΦΟ EXCEL. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ 123456789.xls

Παράδειγμα

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
023107322 ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1500,00
ΤΖΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1850,00
ΒΙΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 650,00
ΣΑΚΑΡΕΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ 1700,00
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2150,00
ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 2300,00
ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 300,00

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ JAVA 1.6 ή ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ JAVA ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ: www.java.com ΚΑΙ ΣΤΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΔΩΡΕΑΝ DOWNLOAD JAVA ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ :ΕΧΩ JAVA; ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΕΚΔΟΣΗ JAVA ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ JAVA ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ: java.com ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ: ΔΩΡΕΑΝ DOWNLOAD JAVA ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.
ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ JAVA 1,6 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Γ.Π.Σ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ:

  • ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ: www.gsis.gr
  • ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ
  • ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΠΟΛ 1077/26.3.12) ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: Δείτε σχετικά

Α) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ EXCEL ΣΕ XML

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ EXCEL ΣΕ XML (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ)” ΠΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ:

  • Έκδοση για Windows ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
  • ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ (ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΗΨΗ)
  • ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ:ΕΠΟΜΕΝΟ
  • Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

Β) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΕΡΓΑΛΕΙΑ) ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ: “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ XML ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ XSD” ΠΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ:

  • Έκδοση για Windows ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
  • ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ (ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΗΨΗ)
  • ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΟΜΕΝΟ
  • Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  • ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΤΕΛΟΣ

 

Γ) ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΡΧΕΙΟΥ EXCEL ΣΕ XML

  • ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: “ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΡΧΕΙΩΝ EXCEL ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ” ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ Α.Φ.Μ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ
  • ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EXCEL ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ
  • α. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ(ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ XML ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ EXCEL) ΟΠΟΤΕ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΝΤΑΞΕΙ
  • β. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ EXCEL ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ( π.χ. ΛΑΘΟΣ Α.Φ.Μ. )ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Δ) ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

  • ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: “ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΛ 1077” ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ( ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ XML ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ) ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ( π.χ. Το αρχείο Ε:\ka.xml ) ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΩΤ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ – ΟΠΟΥ “Ε” Ο ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ “ka.xml” ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ EXCEL ΣΕ XML

Ε) ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

  • ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ( ΣΕΛΙΔΑ www.gsis.gr – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΛ 1077/26.3.12 – ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ)
  • ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
    Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ 
    . ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ Γ.Γ.Π.Σ. ( USERNAME ΚΑΙ PASSWORD )
  • ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΛ1077/2012
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΗΛΩΣΗ: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ 2011 ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΙΛΟΓΗ
  • ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΘΟΝΗ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΑΜΕ: ΕΠΙΛΟΓΗ
  • ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
  • ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ XML ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΜΕ: ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ
  • ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ « Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΓΙΑ «ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ» ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΒΟΛΩΝ». ΠΑΤΑΜΕ : ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΒΟΛΩΝ
  • ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 – Α.Φ.Μ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ – ΑΡΧΕΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΡΧΕΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ. ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΕΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ , ΠΛΗΘΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ( ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ Α.Φ.Μ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ).
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ή ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ :ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ :ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
  • ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ « ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΑΣ. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.» ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΑΤΑΜΕ : ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΤΑΜΕ : Ο.Κ.
  • ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΝΕΑ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ : ΑΠΟΔΕΙΞΗ (PDF) ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
    ΠΑΤΑΜΕ : ΑΠΟΔΕΙΞΗ (PDF) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
    ΠΑΤΑΜΕ : ΑΡΧΕΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Γ.Γ.Π.Σ.

ΑΘΗΝΑ, 15-12-2012
Ο ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο.Ε.Φ.Ε.
ΝΙΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανανέωση – Αναγγελία Άδειας Διδασκαλίας

Οι κάτοχοι Αδειών Διδασκαλίας σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών ή κατ’ οίκον που έχουν εκδοθεί από ...