Home / Ισπανικά / Άλλα άρθρα / Ηλιούπολη – Δωρεάν μαθήματα ισπανικής γλώσσας

Ηλιούπολη – Δωρεάν μαθήματα ισπανικής γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: 9:15 μμ Δεκέμβριος 8th, 2012  


Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», στοχεύοντας στη διαρκή επιμόρφωση των πολιτών σε τομείς γενικού ενδιαφέροντος ευρείας απήχησης (Τέχνη, Ιστορία, Λογοτεχνία), επεκτείνει τις υπηρεσίες τους και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 και κάθε Τρίτη θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα Ισπανικών για αρχάριους, στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Πλατεία 25ης Μαρτίου 7, 1ος όροφος) και ώρες 16:30-18:00 (α’ τμήμα) και 18:30-20:00 (β’ τμήμα).
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν την κουλτούρα του ισπανόφωνου κόσμου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην κα Χριστίνα Τζουβάρα, καθηγήτρια με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, ειδικευμένη στη διδασκαλία της Ισπανικής ως ξένης γλώσσας, η οποία λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, προσφέρθηκε εθελοντικά να παράσχει μαθήματα στους κατοίκους της πόλης.

Δηλώσεις συμμετοχής: από την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Πλατεία 25ης Μαρτίου 7, Κ. Ηλιούπολη, 1ος όροφος), καθημερινά, από 09:00 έως 15:30. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για περισσότερες περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.

www.e-theseis.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Σχετικά με την επανένταξη της Ισπανικής γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση

Η επανένταξη της Ισπανικής στη δημόσια εκπαίδευση, ως επιλεγόμενη Β΄ ξένη γλώσσα ...