Home / Γερμανικά / Νέα από τις σχολές / ΕΚΠΑ – Τμήμα Γερμανικής γλώσσας – Σεμινάρια προετοιμασίας σε φοιτητές για τις εξετάσεις του Κ.Π.Γ. Β και Γ1

ΕΚΠΑ – Τμήμα Γερμανικής γλώσσας – Σεμινάρια προετοιμασίας σε φοιτητές για τις εξετάσεις του Κ.Π.Γ. Β και Γ1

Δημοσιεύτηκε: 1:36 μμ Δεκέμβριος 13th, 2012  


Στα πλαίσια του έργου ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη του Συστήματος Αξιολόγησης και Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας Πράξη 1: Διαφοροποιημένες και Διαβαθμισμένες Εθνικές Εξετάσεις Γλωσσομάθειας» και των Υποέργων 03 «Διαφοροποιημένα, διαβαθμισμένα και προσαρμοστικά όργανα μέτρησης Γερμανικής» και 04 «Επιμόρφωση νέων αξιολογητών και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εξεταστών της Γερμανικής» θα προσφερθούν για τους/τις φοιτητές/-τριες του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και ΦιλολογίαςΑ΄ έως Δ΄ εξαμήνου (Grundstudium)

Σεμινάρια Προετοιμασίας για τις εξετάσεις του

Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

επιπέδων Β και Γ1

Τα Σεμινάρια Προετοιμασίας ΚΠγ θα λαμβάνουν χώρα εβδομαδιαίως (2 ώρες/εβδομάδα) και θα έχουν διάρκεια έως και τα τέλη του εαρινού εξαμήνου. Στα Σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν έως 20 ενδιαφερόμενοι ανά επίπεδο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο dwieden[at]gs.uoa[dot]gr έως και την Παρασκευή 21/12/2012 με θέμα e-mail «Σεμινάρια Προετοιμασίας ΚΠγ» και τα ακαδημαϊκά τους στοιχεία στο κείμενο (ονοματεπώνυμο, Αρ. Μητρώου, εξάμηνο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας! Δηλώσεις εκπρόθεσμες ή/και χωρίς θέμα/στοιχεία δεν θα λαμβάνονται υπ’όψη. Μέρες κι ώρες των σεμιναρίων θα ανακοινωθούν μετά την συγκέντρωση των δηλώσεων.

πηγή ΕΚΠΑ τμήμα Γερμανικής


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

«Kamishibaï Plurilingue»: Διεθνής Διαγωνισμός για την πολυγλωσσία και την πολυπολιτισμικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το ΑΠΘ

Η ερευνητική ομάδα «Pluralités» του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, ...