Home / Ισπανικά / Δημόσια Εκπαίδευση / Απάντηση Υφυπουργού Παιδείας στην αναφορά της βουλευτού Μαρίας Ρεπούση για Ιταλική, Ισπανική γλώσσα

Απάντηση Υφυπουργού Παιδείας στην αναφορά της βουλευτού Μαρίας Ρεπούση για Ιταλική, Ισπανική γλώσσα

Δημοσιεύτηκε: 10:10 πμ Δεκέμβριος 12th, 2012  


Για πολλοστή φορά ο Υφυπουργός ΠΑΙ.Θ.Π.Α κος Θεόδωρος Π. Παπαθεοδώρου προσβάλλει τη νοημοσύνη των καθηγητών της Ιταλικής και της Ισπανικής γλώσσας, αναφερόμενος στις γνωστές υφιστάμενες εγκυκλίους.

Τα εξειδικευμένα ζητήματα που του τέθηκαν στην 32σέλιδη αναφορά της βουλευτού και Υπεύθυνης του Τομέα Παιδείας της Δημοκρατικής Αριστεράς κας Μαρίας Ρεπούση παραμένουν αναπάντητα.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν λειτουργικά κενά το σχολικό έτος 2012 – 2013 για τους κλάδους ΠΕ 34 Ιταλικής και ΠΕ 40 Ισπανικής γλώσσας, τα οποία να δικαιολογούν πρόσληψη αναπληρωτών πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, καθώς και ωρομισθίων, όταν από το σχολικό έτος 2011 – 2012 με την προσθήκη της φωτογραφικής διάταξης – προϋπόθεσης περί ύπαρξης μόνιμου εκπαιδευτικού της ξένης γλώσσας που θα διδάσκονται οι μαθητές, έχει ανασταλεί – καταργηθεί η διδασκαλία της δεύτερης ξένης γλώσσας (Ιταλικής, Ισπανικής) στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, λόγω έλλειψης διορισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού των νεοσύστατων κλάδων ΠΕ 34 Ιταλικής και ΠΕ 40 Ισπανικής γλώσσας ανά την επικράτεια.

Δείτε ή κατεβάστε την απάντηση εδώ:

ispania.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Αποδοχή από το Υπουργικό Συμβούλιο της εισήγησης της Υπουργού Παιδείας για τον Πρόεδρο της ΕΘΑΑΕ

Αποδοχή από το Υπουργικό Συμβούλιο της εισήγησης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ...