Home / Featured / Ανακοίνωση-καταγγελία των αιρετών ΠΥΣΠΕ Λάρισας για τη διδασκαλία της Β΄ ξένης γλώσσας

Ανακοίνωση-καταγγελία των αιρετών ΠΥΣΠΕ Λάρισας για τη διδασκαλία της Β΄ ξένης γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: 11:43 πμ Δεκέμβριος 1st, 2012  


Ως Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Λάρισας μετά την αποστολή των εγκυκλίων Φ.7 Α/767/ 142964/Γ1 – 15/11/2012 και της 145672/Γ1—20/11/2012 που αφορούν τη διδασκαλία της Β΄ ξένης γλώσσας καταγγέλλουμε το Υπουργείο Παιδείας για την αοριστολογία και την έλλειψη υπευθυνότητας στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού θέματος.

Η αγανάκτηση των γονέων, που τα παιδιά τους επέλεξαν τα Γερμανικά σαν δεύτερη ξένη γλώσσα καθώς και οι διαμαρτυρίες των συναδέλφων εκπαιδευτικών της Γερμανικής Γλώσσας είναι απόλυτα δικαιολογημένες.

Έχει συμπληρωθεί το 1/3 της σχολικής χρονιάς και το Υπουργείο αντί να καλύψει τα κενά με εκπαιδευτικό προσωπικό ασχολείται με εγκυκλίους όπου η μία αναιρεί την άλλη, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί εκατοντάδες ώρες διδασκαλίας δημιουργώντας μαθητές δύο ταχυτήτων.

Καταγγέλουμε επίσης την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας η οποία ως όφειλε δεν έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος επιτείνοντας έτσι τη σύγχυση στους κόλπους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Υπουργείο Παιδείας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας οφείλουν να ικανοποιήσουν άμεσα τις ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό του νομού μας.

Λάρισα 29-11-2012

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΡΑΓΑΝΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                     ΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

alfavita.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...