Home / Featured / Μέσα στην εβδομάδα η πρόταση για την αξιολόγηση

Μέσα στην εβδομάδα η πρόταση για την αξιολόγηση

Δημοσιεύτηκε: 2:17 μμ Νοέμβριος 4th, 2012  


Μέσα στην εβδομάδα-εκτός απροόπτου-και αφού ολοκληρωθούν οι εκλογές της Δευτέρας για τη ανάδειξη των αιρετών (και ίσως μετά την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης των μέτρων από το κοινοβούλιο), ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος θα δώσει στη δημοσιότητα το κείμενο-πρόταση για τις διαδικασίες αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Ηδη η Επιτροπή, υπό την προεδρία του καθηγητή του ΕΚΠΑ Ηλία Ματσαγγούρα, κατέθεσε την πρόταση της στον κ. υπουργό την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πρόταση θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση για λίγες ημέρες και στην συνέχεια ο υπουργός θα συντάξει το Προεδρικό Διάταγμα, προκειμένου να ακολουθήσει η διαδικασία των υπογραφών από τους συναρμόδιους υπουργούς, να ζητηθεί η γνώμη του Συμβουλίου της Επικρατείας και στη συνέχεια να το υπογράψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Όλες αυτές οι διαδικασίες, σύμφωνα με ανώτατη πηγή του υπουργείου Παιδείας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, προκειμένου μέσα στο 2013 να πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Τρεις καθηγητές Πανεπιστημίου (Ματσαγκούρας ως πρόεδρος , Ανδρεαδάκης ,Πασιάς) δύο Σχολικοί Σύμβουλοι (Π. Γιαλούρης πρόεδρος των Σχολιών Συμβούλων και Ν. Σαλτερής) και τρεις πρώην Σύμβουλοι του π. Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (Α. Κουλουμπαρίτση π. Σύμβουλος Π.Ι . Λουκέρης π. Σύμβουλος Π.Ι . και πρόεδρος των τουριστικών σχολών, Αικ. Ζουγανέλη π, πάρεδρος Π.Ι) καθώς και οι δύο Διευθυντές Σπουδών Εκπαίδευσης που είναι πρώην Σχολικοί σύμβουλοι, απαρτίζουν την Επιτροπή που ορίστηκαν από τον υπουργό Παιδείας να καταθέσουν την πρόταση -Σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με τις διαδικασίες για την αξιολόγηση των καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών.

Πηγή


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...