Home / Γερμανικά / Δημόσια Εκπαίδευση / Ελλείψεις δασκάλων Γερμανικών στη Λάρισα

Ελλείψεις δασκάλων Γερμανικών στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: 9:54 μμ Νοέμβριος 29th, 2012  


Φέτος στα δημοτικά της Λάρισας, μπορεί να μην έχουμε το περσινό φαινόμενο με την καθυστέρηση διάθεσης των βιβλίων στους μαθητές, ωστόσο παρουσιάζονται ελλείψεις δασκάλων, κυρίως στο μάθημα των Γερμανικών και στα σχολεία της ειδικής αγωγής

Ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου αναφέρει χαρακτηριστικά με επιστολή του στον «Κ», την έλλειψη δασκάλου για τη γερμανική γλώσσα, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συνδικαλιστικού οργάνου των δασκάλων στη Λάρισα κ. Δημήτριο Παπαποστόλου, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, «το πρόβλημα αυτό αφορά το σύνολο των Δημοτικών στο νομό Λάρισας, καθώς παρά τον προγραμματισμό από το υπουργείο για τη διδασκαλία των Γερμανικών, δεν έχουν γίνει ακόμη προσλήψεις δασκάλων της γερμανικής γλώσσας και δεν φαίνεται να υπάρχει σχεδιασμός για κάτι τέτοιο».

Επίσης, πρόβλημα στην εκπαιδευτική διαδικασία παρουσιάζει το σχολείο ειδικής αγωγής στην Γαλανόβρυση, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Τουλάχιστον, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ευχάριστο είναι ότι θα «βγει» ο χειμώνας με τη θέρμανση στα σχολεία, αφού και ο καιρός βοηθάει…

https://www.kosmoslarissa.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πρώτος Μαθητικός Διαγωνισμός «ΕΡΜΗΣ» για μαθητές Γ’ Λυκείου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), στο πλαίσιο εορτασμού των ...