Home / Γαλλικά / Δημόσια Εκπαίδευση / Διοργάνωση σεμιναρίου καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Καβάλας Δράμας και Ξάνθης

Διοργάνωση σεμιναρίου καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Καβάλας Δράμας και Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε: 5:43 μμ Νοέμβριος 6th, 2012  


Η Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας ΑΜΘ διοργανώνει Πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, 200 ωρών, δια ζώσης και εξ αποστάσεως για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας των ΠΕ Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Γαλλικής Γλώσσας Π/μιας και Δ/μιας Εκπαίδευσης των ΠΕ Καβάλας Δράμας και Ξάνθης και θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΚ Καβάλας.

Στο τμήμα επιμόρφωσης θα γίνουν δεκτοί 20 εκπαιδευτικοί. Σε περίπτωση περισσότερων αιτήσεων θα γίνει η επιλογή με κλήρωση.

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα επιμόρφωσης ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://gallikaedu.blogspot.gr/ από τις 28-10 2012 μέχρι τις 15-11-2012. (Η εγγραφή γίνεται από τον σύνδεσμο «φόρμα επικοινωνίας»)

Η ανακοίνωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα γίνει στις 20-11-2012

Στην ιστοσελίδα μπορούν να πληροφορηθούν με λεπτομέρειες το Πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής και παρακολούθησης μέσα από τον Οδηγό του επιμορφωτικού προγράμματος.

Στο Πρόγραμμα επιμόρφωσης θα διδάξει η πιστοποιημένη επιμορφώτρια β από το Μείζον Πρόγραμμα Eπιμόρφωσης Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας Μαυρομμάτη Ευφημία.

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου 200 ωρών.

Μαυρομμάτη Ευφημία

Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας.

Πληροφορίες : Μαυρομμάτη Ευφημία Τηλέφωνο : 2513 503627
2510 243658
Τελεφάξ : 2513 503627 Διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 20
Διοικητήριο (Γρ.514)
Καβάλα
sym05-kav@amaked- thrak.pde.sch.gr
ΔΔΕ Δράμας

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση του Συλλόγου A.P.L.F. – D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη διαδικασία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα δημοτικά σχολεία

Ανακοίνωση  του Συλλόγου A.P.L.F. –  D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες  του ...