Home / Featured / Απάντηση του Υπουργείου Παιδείας σε ερωτήματα των επιστημονικών ενώσεων ΠΕ07-ΠΕ05 για τους αναπληρωτές

Απάντηση του Υπουργείου Παιδείας σε ερωτήματα των επιστημονικών ενώσεων ΠΕ07-ΠΕ05 για τους αναπληρωτές

Δημοσιεύτηκε: 3:44 μμ Νοέμβριος 26th, 2012  


Σε απάντηση της επιστολής σας που κατατέθηκε στο Γραφείου του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (αριθμ. πρωτ. 9086/22-10-2012), κατά το μέρος που μας αφορά, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 5 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71/τ.Α΄/19-5-2010), «Αν για οποιαδήποτε αιτία απουσιάζουν από σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εκπαιδευτικοί ή δημιουργηθούν έκτακτα λειτουργικά κενά κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους, προσλαμβάνονται, με αίτησή τους, προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. Αν οι προβλεπόμενες από το πρόγραμμα ώρες διδασκαλίας και ασκήσεων στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης ή περιοχής μετάθεσης είναι περισσότερες από τέσσερις και λιγότερες από δεκαέξι και δεν δικαιολογούν το διορισμό μόνιμου εκπαιδευτικού, προσλαμβάνονται προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας […]»

 

deutsch.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...