Home / Featured / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη εκπαιδευτικών στα ΣΔΕ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη εκπαιδευτικών στα ΣΔΕ

Δημοσιεύτηκε: 6:14 μμ Οκτώβριος 2nd, 2012  


Tο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. με την 567/28/13-09-2012 Απόφαση του Δ.Σ. προκηρύσσει τις θέσεις εκπαιδευτών με σύμβαση μίσθωσης έργου στα Σ.Δ.Ε., για τη διδασκαλία των γνωστικών αντικειμένων της Ελληνικής Γλώσσας, των Μαθηματικών, της Αγγλικής Γλώσσας, της Κοινωνικής Εκπαίδευσης, της Πληροφορικής, των Φυσικών Επιστημών, της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της Πολιτισμικής-Αισθητικής Αγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ο ρόλος του εκπαιδευτικού στα ΣΔΕ είναι έντονα συμμετοχικός. Ο εκπαιδευτικός δεν αρκείται στο καθαρά διδακτικό έργο, αλλά ο ίδιος, ως ερευνητής, διαγιγνώσκει τις μορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Οι εκπαιδευτικοί στα ΣΔΕ πρέπει να βοηθούν τους ενήλικους εκπαιδευόμενους να «μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν», πρέπει να συνεργάζονται με τους συναδέλφους τους, να γνωρίζουν τη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (επεξεργασία κειμένου, χρήση διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα ώστε να επικοινωνούν με συναδέλφους των ευρωπαϊκών σχολείων.

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...