Home / Featured / Η πρόταση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Η πρόταση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: 11:31 μμ Οκτώβριος 8th, 2012  


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

esos.gr

Ετήσια , περιοδική και έκτακτη αξιολόγηση που δεν θα έχει τιμωρητικό (απολύσεις) χαρακτήρα αλλά βελτιωτικό περιλαμβάνει-σύμφωνα με «διπλά» διασταυρωμένες πληροφορίες του esos οι οποίες παράλληλα διέρρευσαν και σε ημερίδα για την αξιολόγηση το περασμένο Σάββατο- η πρόταση της Επιτροπής που όρισε ο υπουργός Παιδείας να συντάξει το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των 180.000 υπηρετούντων εκπαιδευτικών.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK)

Η πρόταση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ ΣΤΟ ESOS

…………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ κ. ΣΩΤΗΡΗ ΓΚΛΑΒΑ

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή δημοσιεύματα σε Ηλεκτρονικά ΜΜΕ για «αποκλειστικές» πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην πρόταση της Επιτροπής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου που έχει συστήσει το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., επισημαίνεται ότι οι εργασίες της Επιτροπής βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχει καταρτισθεί και δεν έχει κατατεθεί καμία τελική πρόταση.

Το πόρισμα της Επιτροπής, μόλις ολοκληρωθεί, θα δοθεί στη δημοσιότητα μαζί με τα πορίσματα του διαλόγου -μέσω ερωτηματολογίου- με την εκπαιδευτική κοινότητα και του οποίου η προθεσμία συμπλήρωσης, από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν, λήγει στις 15 Οκτωβρίου.

Θα επακολουθήσει, όπως έχει ανακοινωθεί, διαβούλευση με συνδικαλιστικούς φορείς καθώς και με άλλους φορείς της Εκπαίδευσης, πριν το Υπουργείο καταθέσει την τελική ολοκληρωμένη πρότασή του για την αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου.

……………………………………………………………………..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ESOS.GR

esos.gr

Ενώ η θητεία της Επιτροπής για την αξιολόγηση που όρισε ο υπουργός Παιδείας αξιολόγηση έχει λήξει στις 30 Σεπτεμβρίου και αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να του καταθέσει την πρόταση την οποία κατ αποκλειστικότητα δημοσίευσε το esos , o Ειδικός Γραμματέας Σωτήρης Γκλαβάς δήλωσε – γραπτώς – με αφορμή το ρεπορτάζ μας, ότι:

Α.Οι εργασίες της Επιτροπής βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχει καταρτισθεί και δεν έχει κατατεθεί καμία τελική πρόταση.
Β.Το πόρισμα της Επιτροπής, μόλις ολοκληρωθεί, θα δοθεί στη δημοσιότητα μαζί με τα πορίσματα του διαλόγου -μέσω ερωτηματολογίου- με την εκπαιδευτική κοινότητα και του οποίου η προθεσμία συμπλήρωσης, από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν, λήγει στις 15 Οκτωβρίου.
Γ.Θα επακολουθήσει, όπως έχει ανακοινωθεί, διαβούλευση με συνδικαλιστικούς φορείς καθώς και με άλλους φορείς της Εκπαίδευσης, πριν το Υπουργείο καταθέσει την τελική ολοκληρωμένη πρότασή του για την αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ esos

Το esos επιμένει ότι η πρόταση της Επιτροπής που δημοσιεύσαμε ισχύει και ατύπως είναι εις γνώση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της πρότασης από τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...