Home / Γερμανικά / Goethe Institut / Γερμανικά σε κίνηση – Το Glossomobil πάει για κολύμπι!

Γερμανικά σε κίνηση – Το Glossomobil πάει για κολύμπι!

Δημοσιεύτηκε: 9:59 μμ Οκτώβριος 31st, 2012  


Το Glossomobil πάει για κολύμπι!

Τον Νοέμβριο ξεκινάει το Glossomobil το ταξίδι του στα νησιά και πάει για κολύμπι στα πανέμορφα νερά του Αιγαίου!

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τον Πειραιά με προορισμό τη Ρόδο και θα συνεχίσουμε στην Κω και στη Σάμο, επισκεπτόμενοι σχολεία, φέρνοντας τους μαθητές με διασκεδαστικό τρόπο πιο κοντά στη Γερμανία και στη γερμανική γλώσσα.

Παράλληλα θα διοργανωθούν από την ομάδα μας Workshop για καθηγητές γερμανικών, παρουσιάζοντας τρόπους, με τους οποίους μπορεί να γίνει το μάθημα των γερμανικών πιο ενδιαφέρων.

Καθηγητές γερμανικών που επιθυμούν να τους επισκεφτεί το Glossomobil και δεν έχουν δηλωθεί ακόμη, μπορούν να το κάνουν σ’ αυτήν την ιστοσελίδα.

Το πρόγραμμα:

Ζήσε τα Γερμανικά!
Το Glossomobil Tour σου συστήνει τη Γερμανία και τα Γερμανικά!

Ποιος είπε πως για να μάθεις μια ξένη γλώσσα απαιτούνται εξετάσεις και πτυχία; Ποιος είπε πως για να γνωρίσεις τον πολιτισμό μιας χώρας πρέπει να ταξιδέψεις στο εξωτερικό; Το πρόγραμμα «Γερμανικά σε κίνηση» χωράει ολόκληρη τη γερμανική γλώσσα και τη γερμανική κουλτούρα σ’ ένα αυτοκίνητο και τη φέρνει σε σένα!

Είσαι μαθητής, καθηγητής, γονιός ή απλά σε ενδιαφέρει μία επαφή με τον πλούτο του γερμανικού πολιτισμού; Δεν έχεις παρά να ζητήσεις από το Glossomobil να έρθει στην περιοχή σου και αυτό θα κάνει τα υπόλοιπα!

Πέρα από τα στερεότυπα που αναπαράγονται κατά καιρούς, Γερμανία σημαίνει πανέμορφες πόλεις και τοπία, καινοτομίες στην τεχνολογία, τέχνη και μουσεία, θέατρο και μουσική, αθλητισμός, παραδόσεις … Ένα μείγμα που μπορεί να γοητεύσει μικρούς και μεγάλους!

Μάθε περισσότερα για όλα αυτά μέσα από παιχνίδια, δώρα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη! Στην αυλή του σχολείου, στην πλατεία του χωριού, στο θέατρο της περιοχής σου… Το Glossomobil θα έρθει όπου του ζητήσεις, φορτωμένο με χίλιους και έναν δημιουργικούς τρόπους να σου συστήσει τα Γερμανικά. Ζήσε τη Γερμανία και τα Γερμανικά στον τόπο σου! Το Glossomobil ξεκίνησε το ταξίδι του και η επόμενη στάση μπορεί να είναι στην πόλη σου …


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Έκθεση Γερμανικών Πανεπιστημίων-Διαδικτυακά

Έκθεση Γερμανικών Πανεπιστημίων-Διαδικτυακά Στις 25 και 26 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί μία ...