Home / Κέντρα Ξένων Γλωσσών / Ανακοινώσεις Κ.Ξ.Γ. / Κλειστά τα Κ.Ξ.Γ. την 18/10/2012 (ημέρα γενικής απεργίας)

Κλειστά τα Κ.Ξ.Γ. την 18/10/2012 (ημέρα γενικής απεργίας)

Δημοσιεύτηκε: 9:40 μμ Οκτώβριος 12th, 2012  


Λουκέτο και στα κέντρα ξένων γλωσσών βάζουν οι ιδιοκτήτες τους στο Ηράκλειο στις 18 Οκτωβρίου, ημέρα γενικής απεργίας, με αφορμή τα νέα επώδυνα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα:

» Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας ( ΣΣ. στο Ηράκλειο ) συγκληθείσα εκτάκτως στις 11.10.2012 προκειμένου να πάρει θέση επί των μελετωμένων από την κυβέρνηση φορολογικών και άλλων μέτρων, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

1. Ότι τα μελετώμενα (και μάλλον προαποφασισμένα), φορολογικά μέτρα, είναι άδικα, σκληρά και εξοντωτικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες συγκαταλέγονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

2. Ότι τυχόν εφαρμογή ενιαίου φορολογικού συντελεστού, αντιστοιχούντος στο τριάντα πέντε τοις εκατό των κερδών, συνδυαζόμενου μάλιστα με πλήρη κατάργηση του αφορολογήτου, θα οδηγήσει με βεβαιότητα στη χρεοκοπία και τον αφανισμό το σύνολο των ξενόγλωσσων Κέντρων της χώρας και στην ανεργία όχι μόνον τους εργαζομένους σε αυτά καθηγητές, αλλά και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους !!!

3. Ότι είναι κοινωνικά και οικονομικά ατελέσφορο, να επωμισθούν μικροί βιοπαλαιστές όπως οι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών, το βάρος της δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας μας, προκειμένου να επιλυθεί, πρόβλημα που άλλοι διά της εγκληματικής πολιτικής τους εδημιούργησαν.

4. Ότι τα μέλη του Συλλόγου μας θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματισθεί για τις ημερομηνίες 18, 19 και 20 Οκτωβρίου.

Θα πρέπει επίσης να κρατήσουν κλειστά τα Σχολεία τους το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου (ημέρα Πέμπτη) προκειμένου να καταστήσουν σαφή την αντίθεση τους σε μια κυβερνητική τακτική που, χωρίς να λύσει τα προβλήματα της χώρας μας, θα οδηγήσει στην δική μας καταστροφή .

Ότι για τους λόγους αυτούς αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε την κατανόηση των γονέων και των μαθητών μας. Τέλος υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους μας ότι η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων μας, ελήφθη ομόφωνα από τη Γενική μας Συνέλευση και επομένως θα πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους διότι θεωρούμε ηθικά απαράδεκτο, συνδικαλιστικά αντιδεοντολογικό και συναδελφικά αδιανόητο κάποιοι να απέχουν από τους κοινούς αγώνες και να ιδιοποιούνται τους καρπούς των αγωνιζομένων συναδέλφων τους».

xeniglossa.gr με πληροφορίες palso


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Task-based teaching: 4 Βήματα για επιτυχημένη διδασκαλία δεύτερης γλώσσας

Task-based teaching: 4 Βήματα για επιτυχημένη διδασκαλία δεύτερης γλώσσας Η διδασκαλία γλωσσών ...