Home / Featured / Πιο αναγκαία από ποτέ η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και η απόκτηση δεξιοτήτων

Πιο αναγκαία από ποτέ η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και η απόκτηση δεξιοτήτων

Δημοσιεύτηκε: 7:07 πμ Σεπτέμβριος 2nd, 2012  


ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ – Autumn 12

ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

26 από τους πιο διακεκριµένους ξένους και ελληνικούς εκδοτικούς οίκους αποτελούν φέτος την έκθεση Autumn 12 στην Θεσσαλονίκη. Τα σεµινάρια και η έκθεση βιβλίου θα διαρκέσουν δύο ηµέρες, Σάββατο 1 Σεπτεµβρίου 2012 από 10.00 – 18.00 και Κυριακή 2 Σεπτεµβρίου 2012 από 10.00 – 17.00 στο ξενοδοχείο The MET, πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Στη σηµερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των καθηγητών, καθώς και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να διαπαιδαγωγήσουν τους µαθητές τους. Σε αυτά τα πλαίσια θα πραγµατοποιηθούν 27 σεµινάρια, εργαστήρια και διδακτικές παρουσιάσεις από γνωστούς οµιλητές και επιµορφωτές καθηγητών. Από το εξωτερικό, µεταξύ άλλων, θα παρευρεθούν οι: κ. Jane Revell για να αναλύσει τον Νευρογλωσσικό Προγραµµατισµό (NLP) στην τάξη και η κ. Hania Kryszewska για την έµπνευση των παιδιών µέσω της λογοτεχνίας. Επίσης, οι διακεκριµένοι Έλληνες εκδότες, συγγραφείς και εκπαιδευτές καθηγητών θα δώσουν το στίγµα των ηµερών µας. Ο κ. Γρίβας θα αναλύσει τις σχέσεις καθηγητών-µαθητών, ο Δρ. Προδρόµου την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των µαθητών, ο κ. Shaw την επιλογή συµπληρωµατικού διδακτικού υλικού και η κ. Καρ, ο κ. Κούλς και ο κ. Σιούντρης τις επιδόσεις των µαθητών στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Κατά την διάρκεια της εκτενούς έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο σύγχρονα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερµανικά, Ισπανικά και Ιταλικά βιβλία και µέσα διδασκαλίας. Ακόµη θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν όχι µόνο εκδότες και συγγραφείς αλλά και αντιπροσώπους από φορείς εκπαιδευτικών ταξιδιών, κέντρων επιµόρφωσης καθηγητών καθώς και από εξεταστικά κέντρα.

Στη φετινή έκθεση η IPE για πρώτη φορά θα συνεργαστεί µε τον µεγαλύτερο σύλλογο καθηγητών Ιταλικής (inital) για την προώθηση της διδασκαλίας περισσότερων ξένων γλωσσών.

Η είσοδος στην IPE, το µεγαλύτερο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στη Βόρεια Ελλάδα, είναι ελεύθερη για καθηγητές ξένων γλωσσών από φροντιστήρια, ιδιωτικά και δηµόσια σχολεία, καθώς και για ακαδηµαϊκούς και φοιτητές από τα Τ.Ε.Ι. και πανεπιστήµια.

Λεπτοµερές πρόγραµµα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο υποδοχής του Ξενοδοχείου The MET, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδόσεις Perugia – Πρόσκληση σε ομιλίες στο International Publishers Excibition

International Publishers Autumn’12 Exhibitions E-Invitation


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...