Home / Τούρκικα / Άλλα Άρθα / Παρουσία εκδοτικού οίκου Perugia στο International Publishers Excibition

Παρουσία εκδοτικού οίκου Perugia στο International Publishers Excibition

Δημοσιεύτηκε: 8:25 μμ Σεπτέμβριος 11th, 2012  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου στο Divani Caravel στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου. Στην έκθεση συμμετείχαν πολλοί εκδοτικοί οίκοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των Εκδόσεων Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου, που μετά από την γνωστή ενασχόληση εδώ και τριάντα χρόνια, έχει ήδη περάσει στην διδασκαλία και έκδοση Τουρκικών, Ρωσικών και σύντομα Κινέζικων και Αραβικών βιβλίων.

Πραγματοποιήθηκαν 2 ομιλίες από συνεργάτες του εκδοτικού οίκου η ομιλία με τίτλο «Διδασκαλία της τουρκικής ως ξένης γλώσσας στους Έλληνες-μεθοδολογία, ομοιότητες και διαφορές με την ελληνική» από την καθηγήτρια Tugce Saclica – Ρηγάτου, στην οποία παρευρέθηκε η Πρόξενος Τουρκίας Nurdan Altuntas, Έλληνες και Τούρκοι δημοσιογράφοι και περί τους εκατό καθηγητές και σπουδαστές τουρκικης γλώσσας. Στα πλαίσια της παρακάτω έκθεσης πραγματοποιήθηκε και δεύτερη ομιλία σχετικά με την διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας από την καθηγήτρια Maria Chiara Naldini με τίτλο «Προβληματισμοί σχετικά με την διδακτική της ιταλικής ως ξένης γλώσσας» την ίδια επιτυχία και θερμή συμμετοχή του κοινού.

Ευχόμαστε στις Εκδόσεις Perugia και την ίδια την Τίνα Ζωγοπούλου πάντα επιτυχίες και πρωτοτυπίες και εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τριαντάχρονης προσφορά της στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, στην  Ελλάδα


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά επιστρέφει στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά επιστρέφει στην Ελλάδα Η QS – ...