Home / Γαλλικά / Γαλλικό Ινστιτούτο / Matinée littéraire και διευκρινήσεις για τις εγγραφές στις εξετάσεις Γαλλικού Ινστιτούτου Δεκεμβρίου 2012

Matinée littéraire και διευκρινήσεις για τις εγγραφές στις εξετάσεις Γαλλικού Ινστιτούτου Δεκεμβρίου 2012

Δημοσιεύτηκε: 10:23 μμ Σεπτέμβριος 12th, 2012  


Με την έναρξη της νέας σχολικής ακαδημαϊκής χρονιάς, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε ό,τι καλύτερο σε σας και στους μαθητές σας.

Όπως σας είχα υποσχεθεί, μετά την λογοτεχνική ημερίδα του περασμένου Ιουνίου, ακολουθεί στις 6 προσεχούς Οκτωβρίου (ιδέ επισυναπτόμενη πρόσκληση) η συνέχεια αυτής

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές εξετάσεων είναι από 1η έως 12 Οκτωβρίου 2012. Παρακαλούμε όπως διεκπεραιώσετε την εγγραφή σας είτε μέσω τραπέζης (Εθνική Τράπεζα IBAN : GR56 0110 0800 0000 0804 8079 100) είτε μέσω διαδικτύου (inscription en ligne).

Το πρόγραμμα εξετάσεων έχει καταρτιστεί σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση ούτως ώστε οι υποψήφιοι των εξετάσεών μας, καθώς και του Cambridge ή Michigan που διοργανώνονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, να μπορούν να παρουσιαστούν στις εξετάσεις στην ίδια πόλη. Επειδή μπορείτε να εγγραφείτε ταυτόχρονα και στις δυο εξετάσεις που διοργανώνονται από τους δυο φορείς, επί του παρόντος μόνο μέσω τραπέζης, θα σας αποσταλεί προσεχώς κοινό δελτίο όπου θα αναγράφονται ο τρόπος εγγραφής και οι λογαριασμοί των δυο φορέων. Σημειωτέον ότι μπορείτε να καταθέσετε σε εμάς ταυτόχρονα και τα εξέταστρα (απόδειξη τραπέζης) της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Η πρόσκληση και το πρόγραμμα της συναντησης

xeniglossa.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Από σήμερα έως και 18/2 οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τις εξετάσεις DELF/DALF/SORBONNE

Ηλεκτρονικές εγγραφές στις εξετάσεις DELF/DALF/SORBONNE εξεταστικής περιόδου Μαϊου 2018, από 01 έως 18 Φεβρουαρίου ...