Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Αλλα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Καρδίτσα: «Κοινωνική Ξενόγλωσση Εκπαίδευση» σε παιδιά άπορων οικογενειών

Καρδίτσα: «Κοινωνική Ξενόγλωσση Εκπαίδευση» σε παιδιά άπορων οικογενειών

Δημοσιεύτηκε: 7:30 μμ Σεπτέμβριος 6th, 2012  


Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης ξένων γλωσσών για παιδιά απόρων οικογενειών άρχισε να υλοποιεί από το ξεκίνημα του εκπαιδευτικού έτους 2012-13 η Ένωση Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας και την Δ/νση Πρόνοιας του Δήμου.

Στο πρόγραμμα «Κοινωνική Ξενόγλωσση Εκπαίδευση» συμμετέχουν 32 παιδιά άπορων οικογενειών από την πόλη και τις Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας που επελέγησαν από την Δ/νση Πρόνοιας με βάση τα στοιχεία των άπορων οικογενειών που τηρεί η Υπηρεσία. Η Δ/νση Πρόνοιας απέστειλε σχετική λίστα με τα ονόματα των παιδιών στην Ένωση, η οποία στη συνέχεια τα κατένειμε στα φροντιστήρια των μελών της, όπου ξεκίνησαν ήδη να παρακολουθούν μαθήματα ξένων γλωσσών δωρεάν.

Η πορεία υλοποίησης του προγράμματος συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κων/νου Παπαλού με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας κ. Σόλωνα Ευαγγελόπουλο παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Νικ. Καραγιάννη. Πρόθεση της Ένωσης είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια

NET

…………………………………………………………………….

Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης ξένων γλωσσών για παιδιά απόρων οικογενειών άρχισε να υλοποιεί η Ένωση Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας και τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου.

Στο πρόγραμμα «Κοινωνική Ξενόγλωσση Εκπαίδευση» συμμετέχουν 32 παιδιά άπορων οικογενειών από την πόλη και τις Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας που επελέγησαν από την Διεύθυνση Πρόνοιας με βάση τα στοιχεία των άπορων οικογενειών που τηρεί η Υπηρεσία, που απέστειλε σχετική λίστα με τα ονόματα των παιδιών στην Ένωση.

Αυτή στη συνέχεια τα κατένειμε στα φροντιστήρια των μελών της, όπου ξεκίνησαν ήδη οι μαθητές να παρακολουθούν μαθήματα ξένων γλωσσών δωρεάν.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ – ΑΜΠ

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πιθανή η επιβολή ενός lockdown τύπου του περασμένου Μαρτίου

Την απόφασή του να προτείνει στην Επιτροπή εμπειρογνωμόνων να συζητήσει, ακόμα και ...