Home / Γερμανικά / Goethe Institut / H Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe» τoυ Goethe-Institut Ελλάδα

H Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe» τoυ Goethe-Institut Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: 6:59 πμ Σεπτέμβριος 3rd, 2012  


Τι είναι η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe»;

H Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe» είναι μια ψηφιακή υπηρεσία της βιβλιοθήκης του Ινστιτούτου Goethe Ελλάδα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να δανειστείτε για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα ψηφιακούς τίτλους όπως e-Book, e-Audio και e-Paper, «κατεβάζοντάς» τους απλώς μέσω της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης «Onleihe».

Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε τους τίτλους. Μετά το τέλος του χρονικού διαστήματος δανεισμού, το αρχείο δεν είναι πλέον προσβάσιμο.

Στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe» μπορείτε με ένα πάτημα του κουμπιού να δανειστείτε τίτλους 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Δείτε εδώ, τι σας προσφέρει η υπηρεσία onleihe:

Onleihe

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe»;

Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe» μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ενδιαφερόμενους με σταθερή κατοικία στη Ελλάδα, που είναι εγγεγραμμένοι σε μια από τις συμμετέχουσες βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Goethe.

Πώς μπορώ να εγγραφώ για να χρησιμοποιήσω την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe»;

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe» πρέπει να εγγραφείτε. Για να γίνει αυτό, παρακαλούμε συμπληρώστε το online έντυπο. η χρήση της υπηρεσίας onleihe είναι δωρεάν!

Παρακαλώ επιλέξτε κατά την εγγραφή σας, τη βιβλιοθήκη του Goethe-Institut που βρίσκεται στην περιοχή σας (το Goethe-Institut της Αθήνας είναι αρμόδιο για τη Νότια Ελλάδα και το Goethe-Institut Θεσσαλονίκης για Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία).

Η ενεργοποίηση γίνεται μέσω του προσωπικού διαδικτυακού συνδέσμου «Mein goethe.de». Παρακαλούμε, εισάγετε τον κωδικό εγγραφής σας στο σημείο μενού «Meine Onleihe».

Σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν έχετε χρησιμοποιήσει το «Mein goethe.de» θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε αυτό. Η εγγραφή και η χρήση του «Mein goethe.de» είναι δωρεάν.

Από τη στιγμή που θα εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας έχετε το δικαίωμα χρήσης της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης «Onleihe» για έναν χρόνο. Μετά το πέρας του ενός χρόνου παύει αυτόματα το δικαίωμα χρήσης της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης «Onleihe». Αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe», κάντε αίτηση μέσω του Online εντύπου για νέο κωδικό εγγραφής ώστε να ενεργοποιήσετε την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe».

Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε εγγραφείτε online στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe»:
Online έντυπο


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός του Goethe-Institut

Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός του Goethe-Institut Είτε είναι μια φράση της Hannah Arendt, ένας ...