Σάββατο, 04/12/2021, 19:02


Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / Πανεπιστήμιο Αιγαίου, e-Διδασκαλείο γλωσσών

Πανεπιστήμιο Αιγαίου, e-Διδασκαλείο γλωσσών

Δημοσιεύτηκε: 12:31 μμ Σεπτέμβριος 14th, 2012  


e-Διδασκαλείο γλωσσών

Το παρόν πρόγραμμα εντάσσεται στο πεδίο της διδασκαλίας/εκμάθησης ξένων γλωσσών με χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ). Περιλαμβάνει τρεις Κύκλους ως εξής:

Ο πρώτος Κύκλος εστιάζει στη διδασκαλία / εκμάθηση της Ελληνικής ως ξένης / /δεύτερης γλώσσας και απευθύνεται σε ενήλικες που κατέχουν ήδη κάποιες βασικές δομές της ελληνικής (επίπεδο γλωσσομάθειας Α1), αλλά επιθυμούν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στη γλώσσα αυτή.

Ο δεύτερος Κύκλος αφορά στη διδασκαλία / εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας για ειδικούς σκοπούς. Ο κύκλος αυτός απευθύνεται σε ενήλικες ελληνόφωνους που στοχεύουν ν’ αναπτύξουν επικοινωνιακές δεξιότητες και απαραίτητες γλωσσικές γνώσεις στην αγγλική γλώσσα για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία στο επαγγελματικό περιβάλλον που εργάζονται και δρουν. Ο συγκεκριμένος κύκλος που προσφέρεται εστιάζει στον τουριστικό τομέα. Μπορούν να επιλέξουν να το παρακολουθήσουν γνώστες των βασικών δομών της Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο γλωσσομάθειας Α2).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσληψη 146 εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Γενικής Εκπαίδευσης

Ο τρίτος Κύκλος έχει ως αντικείμενο τη διδασκαλία / εκμάθηση της Τουρκικής ως ξένης γλώσσας. Ο κύκλος αυτός απευθύνεται σε ενήλικες ελληνόφωνους που δεν κατέχουν βασικές δομές της τουρκικής γλώσσας αλλά επιθυμούν να αναπτύξουν επικοινωνιακές δεξιότητες και γλωσσικές γνώσεις στην τουρκική, ως πρώτο επίπεδο επαφής με τη γλώσσα αυτή.

Στόχος των Κύκλων Γλωσσών είναι η ανάπτυξη και καλλιέργεια της επικοινωνιακής γλωσσικής ικανότητας των επαγγελματιών, ώστε ν’ αντεπεξέρχονται ικανοποιητικά στις αυξανόμενες απαιτήσεις καθημερινών επικοινωνιακών καταστάσεων. Προς αυτήν την κατεύθυνση, επιδιώκεται η παράλληλη αξιοποίηση τόσο της σύγχρονης όσο και ασύγχρονης διδασκαλίας μέσω εργαλείων τηλεδιάσκεψης.

Πληροφορίες:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  "SOS" από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο προς εκπαιδευτικούς

Η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 είναι η 1η Αυγούστου 2012.

Ειδική Τιμολόγηση

Προβλέπονται επίσης οι παρακάτω ειδικές περιπτώσεις τιμολόγησης:

i. Έκπτωση 5% για κάθε επιπλέον Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο οποίο συμμετέχει το άτομο, με ανώτατο όριο τη συμμετοχή σε 5 Προγράμματα.

ii. Έκπτωση 5% σε συγγενείς πρώτου βαθμού που θα παρακολουθήσουν τον ίδιο κύκλο Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

iii. Έκπτωση 10% για ανέργους, (με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών).

iv. Ειδική έκπτωση για ομάδες τουλάχιστον τριών (3) ατόμων (π.χ. εταιρείες, εκπαιδευτικές μονάδες).

 

Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών χορηγείται πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες: https://e-epimorfosi.aegean.gr/lang-program-home


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πρόσληψη 146 εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Γενικής Εκπαίδευσης

Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι προσλαμβάνονται 146 εκπαιδευτικοί, κλάδων ...