Home / Γαλλικά / Άλλα άρθρα / Ανάκληση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας και Τ.Π.Ε.

Ανάκληση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας και Τ.Π.Ε.

Δημοσιεύτηκε: 2:14 μμ Σεπτέμβριος 21st, 2012  


Ανάκληση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας και Τ.Π.Ε.

του αιρετού Τάσου Σταυρογιαννόπουλου

Ανάκληση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας και Τ.Π.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ σε όλους σας υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα. Αναμφισβήτητα όλοι βαδίζουμε στο πιο δύσκολο σχολικό έτος των τελευταίων δεκαετιών και όλοι οι εκπαιδευτικοί βιώνουμε την πιο βάρβαρη επιδρομή στα εισοδήματά μας, καθώς και τη ραγδαία υποβάθμιση της παρεχόμενης Παιδείας. Σε μεγάλη μερίδα του εκπαιδευτικού κόσμου (κυρίως νέοι συνάδελφοι και αναπληρωτές) τίθεται οξύ πλέον το πρόβλημα της επιβίωσης. Είναι ανάγκη αυτήν την περίοδο να πορευτούμε ενωτικά περισσότερο από ποτέ για να αντιμετωπίσουμε την πλήρη απαξίωση της αξιοπρέπειάς μας.

 

Δυστυχώς στο πρώτο ενημερωτικό μου δελτίο για το σχολικό έτος 2012-13 αναγκάζομαι να μην είμαι ευχάριστος.

Τις τελευταίες ημέρες πληροφορήθηκα, πως η Διοίκηση της εκπαίδευσης στο Νομό μας συζητάει το ενδεχόμενο επανατοποθέτησης των εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας και Τ.Π.Ε., οι οποίοι αποσπάστηκαν στο Νομό μας στις 31-8-2012και τοποθετήθηκαν στα σχολεία με απόφαση του ΠΥΣΠΕ στις 13-9-2012 (14 ολόκληρες ημέρες μετά την απόσπασή τους). Αυτό φυσικά έγινε όχι από αδράνεια του Συμβουλίου, αλλά διότι το Συμβούλιο περίμενε μήπως και η Διοίκηση της Β/θμιας Εκπαίδευσης διαθέσει το πλεονάζον προσωπικό της σε αυτές τις ειδικότητες στην Α/θμια, για να τοποθετήσει νωρίτερα αυτούς τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία, σύμφωνα άλλωστε και με την 1104637/Δ2/11-9-2012 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας. Μέχρι σήμερα οι εκπαιδευτικοί που πλεονάζουν στη Β/θμια εκπαίδευση δεν έχουν διατεθεί στην Α/θμια και απαιτείται τώρα, όσοι διατεθούν αυτές και τις επόμενες ημέρες, να τοποθετηθούν πρώτοι (σύμφωνα με το πνεύμα της  1104637/Δ2/11-9-2012 εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας) με αποτέλεσμα την επανατοποθέτηση όλων, όσων μέχρι σήμερα τοποθετήθηκαν στα σχολεία.

alfavita.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση του Συλλόγου A.P.L.F. – D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη διαδικασία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα δημοτικά σχολεία

Ανακοίνωση  του Συλλόγου A.P.L.F. –  D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες  του ...