Home / Αγγλικά / Άλλα άρθρα / e-Twinning – Σεμινάριο Εξεύρεσης συνεργατών στο Μπέλφαστ 22-24 Νοεμβρίου – Eκδήλωση ενδιαφέροντος

e-Twinning – Σεμινάριο Εξεύρεσης συνεργατών στο Μπέλφαστ 22-24 Νοεμβρίου – Eκδήλωση ενδιαφέροντος

Δημοσιεύτηκε: 8:42 μμ Σεπτέμβριος 28th, 2012  


Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η Eλληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning οργανώνει Contact Seminar (σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών) στις 22-24 Νοεμβρίου 2012 σε συνεργασία με την Αγγλική, Πολωνική και Ιρλανδική ΕΥΥ στο Μπέλφαστ της Β. Ιρλανδίας με θέμα: «Θαλασσινές ιστορίες και πολιτισμοί».

Από την Ελλάδα θα επιλεγούν 8 εκπαιδευτικοί, ειδικότητας ΠΕ02 και ΠΕ06 που εργάζονται σε Γυμνάσια της χώρας κατά το σχ. έτος 2012-13 και θα συμμετέχουν με έξοδα του προγράμματος.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning.
  • Να δεσμευτούν ότι κατά τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο θα προχωρήσουν στην οργάνωση ενός προγράμματος eTwinning το σχολικό έτος 2012-13.
  • Το πρόγραμμα που θα οργανώσουν θα εμπλέξουν τουλάχιστον έναν ακόμη συνάδελφο από το σχολείο τους με σκοπό την προαγωγή των Σχολικών Ομάδων.
  • Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου θα συμπληρώνουν σε μηνιαία βάση την Project Card και με την ολοκλήρωσή του θα υποβάλλουν αίτηση για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.
  • Θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το Διαδικτυακό μάθημα που θα προηγηθεί του σεμιναρίου εξεύρεσης συνεργατών και θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του Moodle 10-20 Νοεμβρίου 2012.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο Σεμινάριο Εξεύρεσης Συνεργατών, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί:

φόρμα συμμετοχής

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

eTwinning: Η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Αποτελέσματα ελέγχου αιτήσεων υποψήφιων φοιτητών Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων για εισαγωγή στα Προγράμματα Σπουδών και ...