Home / Γαλλικά / Άλλα άρθρα / Πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης στη γαλλική γλώσσα για το έτος 2012

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης στη γαλλική γλώσσα για το έτος 2012

Δημοσιεύτηκε: 12:27 μμ Σεπτέμβριος 24th, 2012  


Στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου μνημονίου συνεργασίας για την επιμόρφωση στελεχών της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης στη γαλλική γλώσσα που υπεγράφη το 2011, πρόκειται να ξεκινήσει και πάλι σειρά μαθημάτων γαλλικής γλώσσας για δημόσιους υπαλλήλους για το έτος 2012-2013.

Το πρόγραμμα αυτό , το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση  υπαλλήλων   , σε τμήματα διαφόρων επιπέδων με επιμέλεια του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, απευθύνεται σε δημόσιους υπαλλήλους και φέτος  θα επαναλειτουργήσει για την περίοδο του έτους 2012-2013 από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου για περιορισμένο αριθμό εκπαιδευομένων, τόσο με νέους υπαλλήλους, μη αρχάριους (εφόσον διαθέτουν βασικές γνώσεις της Γαλλικής γλώσσας), όσο και  με τους ήδη φοιτήσαντες στα προηγούμενα χρόνια. Τέλος, γνωστοποιείται ότι όσοι επιλεγούν για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα κληθούν να καταβάλλουν κατά την εγγραφή τους στο Γαλλικό Ινστιτούτο το ποσό των 30 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν το αργότερο μέχρι 25-09-2012 στη Δ/νση Εκπαίδευσης της Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. στο FAX 210 3442365 ή στο γραφείο 2027.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Σύμφωνο συνεργασίας για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Σύμφωνο συνεργασίας για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με δύο γαλλικά πανεπιστήμια και το ...