Home / Ιταλικά / Άλλα άρθρα / Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Νέων στο Specchia της Ιταλίας

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Νέων στο Specchia της Ιταλίας

Δημοσιεύτηκε: 7:58 πμ Αύγουστος 9th, 2012  


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Νέων στο Specchia της Ιταλίας, 30 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝTraining Course 30 August – 4 September 2012
Specchia , Italy
Τitle of project: “Πίστη”

Η ΠΙΣΤΗ είναι μια δραστηριότητα για τη δημιουργία εταιρικών σχέσεων στο πλαίσιο της Δράσης 3.1 του Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση. Η δραστηριότητα της οικοδόμησης της εταιρικής σχέσης θα πραγματοποιηθεί στο Specchia, ένα χωριό που βρίσκεται στο νοτιότερο μέρος από τις έξι επαρχίες που αποτελούν την Περιφέρεια της Απουλίας.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα κατανεμηθεί σε 5 ημέρες και θα περιλαμβάνει 19 Νέους: 3 Εκπαιδευτές νέων και 2 μέλη από τις χώρες Ιταλία, Ελλάδα, Μάλτα, Ισπανία,Τυνησία, Λίβανος, Ιορδανία και Αλγερία.

Το έργο έχει ως στόχο να επιτρέψει την κοινωνικοποίηση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων οργανισμών που προέρχονται από τις δύο πλευρές των ακτών της Μεσογείου, προκειμένου να δημιουργηθεί μια γερή βάση συνεργασίας που επιτρέπει την ανάπτυξη ενός κοινού προγράμματος εργασίας με σκοπό την υποστήριξη της διακρατικής κινητικότητας των νέων.
Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας υπάρχουν προγραμματισμένα εργαστήρια, παιχνίδια προσομοίωσης, καταιγισμός ιδεών δραστηριότητες και συζητήσεις, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανταλλαγή εμπειριών όσον αφορά τις δραστηριότητες και μεθοδολογίες χρήσιμες για την προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου.

Από το πρόγραμμα καλύπτονται : διαμονή, διατροφή και το 70% των αεροπορικών εισιτηρίων.

Πληροφορίες : Ιφιγένεια Τσιρά – Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη
ifitsira@gmail.com

Read more: https://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=65565%3A-specchia-&catid=74%3Asites&Itemid=54#.UCM8XlGWvww.facebook#ixzz2328DElOK
Seleo.gr News


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΥΠΑΙΘ – Προκήρυξη της 19ης Biennale Νέων Δημιουργών Ευρώπης και Μεσογείου MEDITERRANEA 19 «School of Waters»

ΥΠΑΙΘ – Προκήρυξη της 19ης Biennale Νέων Δημιουργών Ευρώπης και Μεσογείου MEDITERRANEA ...