e-learning expo 2012 από 6-7/10/2012

Δημοσιεύτηκε: 2:39 μμ Αύγουστος 1st, 2012  


Πριν ξεκινήσετε τις διακοπές σας, ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στην e-LearningExpo.gr, που φέτος στην 4η της χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Οκτώβριου 2012 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Θα υπάρχουν παρουσιάσεις και πολύ ενδιαφέρουσες συνεδρίες για καινοτομικά προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

Εσείς, στον άτυπο διαγωνισμό που έτρεξε στο Facebook για τις παρουσιάσεις που θέλετε να γίνουν, επιλέξατε ως πιο δημοφιλείς τις εξής:

  • Mobile learning.
  • Διαδικτυακά Εργαλεία με ειδικές εφαρμογές στα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά.
  • Διδασκαλία της ποίησης στη Λογοτεχνία μέσω WORDLE.

Θα ξανατρέξει ένας αντίστοιχος διαγωνισμός στο τέλος Αυγούστου.

Μείνετε συντονισμένοι! Σημειώστε την ημερομηνία της e-LearningExpo.gr στην ατζέντα σας, 6 & 7 Οκτώβριου 2012.

H διοργάνωση γίνεται από την ITisART ( Interactive Technologies for Art & Education, https://www.itisart.com.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, τις παράλληλες εκδηλώσεις, τις χορηγίες και κρατήσεις χώρων, επικοινωνήστε με τον Κο. Πέτρο Γεωργιακάκη

elearningexpo@elearningexpo.gr

Τηλ.: 210 4223330

www.elearningexpo.gr

 

Λίγα λόγια για την Έκθεση e-Learning Expo

Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στο e-learning πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά στις 6 και 7 Οκτώβριου του 2012 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, προσφέροντας τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες της να διερευνήσουν τις ευκαιρίες, που κρύβει σήμερα το e-learning, αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις τεχνολογίας, ανοιχτές συζητήσεις, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης.

Εταιρίες πληροφορικής, ηλεκτρονικής μάθησης, εκπαίδευσης, εκδόσεων κ.α θα δώσουν το παρόν και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης νέες προτάσεις,σύγχρονες των αναγκών της ανερχόμενης αγοράς e-learning.

Επισκέπτες – γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, στελέχη κατάρτισης και δια βίου μάθησης, σύμβουλοι εκπαίδευσης, στελέχη ανθρωπίνων πόρων,προγραμματιστές και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται – θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα σημαντικότερα θέματα και τις νέες τάσεις της χρήσης των τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών, στην εκπαίδευση και την κατάρτιση. Επίσης θα δουν πώς μπορεί να τους φανεί χρήσιμη η λειτουργία της ηλεκτρονικής μάθησης και να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις με ανθρώπους που κατέχουν την τεχνογνωσία της.

schools.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...